Μόλις Χθες: Θα καταφέρουν να βρουν την ευτυχία ή η μοίρα επιφυλάσσει εκπλήξεις;

Μόλις Χθες

Μόλις Χθες, σήμερα στις 18,45 στον ΣΚΑΪ.

Μόλις Χθες, τα οικογενειακά μυστικά τούς σημάδεψαν. Τα εγκληματικά ψέματα τους χώρισαν για χρόνια. Τα λάθη του παρελθόντος τους άφησαν ανοιχτές πληγές. «Μόλις Χθες», οι ήρωες της σειράς ήρθαν αντιμέτωποι με ανυπέρβλητα εμπόδια, έζησαν δράματα και απώλειες, πληγώθηκαν, αγάπησαν, εκδικήθηκαν, πρόδωσαν.

Στο τελευταίο επεισόδιο, που θα μεταδοθεί σήμερα στις 18.45, οι ήρωες αντιμετωπίζουν προκλήσεις, αποκαλύψεις και διλήμματα που θα καθορίσουν για πάντα τη ζωή τους. Προσπαθούν να βρουν τη δικαίωση, να επιβιώσουν και να προχωρήσουν μπροστά.

Ο Μιχάλης και η Λουίζα ετοιμάζονται να παντρευτούν αλλά τα εμπόδια δεν σταματούν. Θα βγουν αλώβητοι και από αυτή την περιπέτεια; Ο Σπύρος είναι έτοιμος να κάνει ένα ακόμα έγκλημα, προκειμένου να ξεφύγει από όλα όσα τον κατηγορούν. Θα πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει; Η Έλενα, αν και πολύ άρρωστη πια, προσφέρεται να βοηθήσει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα είναι αυτό η εξιλέωσή της για όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει; Η οικογένεια Λάμπρου μαθαίνει το τραγικό μυστικό που τη στοιχειώνει. Αυτή η αποκάλυψη θα λυτρώσει τον Αντώνη και τη Δάφνη; Ο Ιάσονας βιώνει ακόμη μία απώλεια – πώς θα το διαχειριστεί αυτή τη φορά; Η Μαρία με τον Στέφανο, ο Χρήστος με την Κέλλυ, ο Άλκης με την Κορίνα, ο Ορέστης με τη Βάσια, ο Αχιλλέας με τη Χριστίνα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Θα καταφέρουν να βρουν την ευτυχία ή η μοίρα τούς επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις;