Μόλις Χθες: Μιχάλης και Λουίζα είναι ελεύθεροι πια για να ζήσουν τον έρωτά τους

Μόλις Χθες

Νέα καθηλωτικά επεισόδια στο "Μόλις Χθες" από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ.

Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν ο Σπύρος και η Έλενα για να σώσουν τους γάμους τους; Πόσο ελεύθεροι είναι ο Μιχάλης και η Λουίζα για να ζήσουν επιτέλους μαζί και ερωτευμένοι; Ποια απειλή από το παρελθόν παρουσιάζεται μπροστά στον Αντώνη; Τα εμπόδια δεν σταματούν ποτέ και οι σχέσεις γίνονται ακόμη πιο δύσκολες για τους ήρωες της καθημερινής σειράς, «Μόλις Χθες».

Μετά τις αποκαλύψεις της Λουίζας για την Έλενα, ο Μιχάλης πέφτει από τα σύννεφα για τη γυναίκα του, το παρελθόν της και τη σχέση της με τον Σπύρο. Τη διώχνει από το σπίτι και ζητάει διαζύγιο. Ήρθε η ώρα να είναι ξανά με τον έρωτα της ζωής του, τη Λουίζα.

Η Λουίζα απειλεί τον Σπύρο με ασφαλιστικά μέτρα, γιατί πια τον θεωρεί επικίνδυνο και για την ίδια αλλά και για την Κατερίνα. Όταν πέφτει αναίσθητη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αίμα της, ο Μιχάλης είναι σίγουρος ότι κάποιος θέλει να τη βγάλει από τη μέση.

Η Έλενα δυσκολεύεται να δεχτεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο και κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον μεταπείσει. Όταν ο Μιχάλης δεν αλλάζει γνώμη, προχωρά σε μία απερίσκεπτη πράξη και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Σπύρος κάνει τα πάντα για να επηρεάσει την Κατερίνα και να την στρέψει ενάντια στη Λουίζα και τον Μιχάλη. Παράλληλα, πιέζει τον Αντώνη για να αγοράσει τον Όμιλο για λογαριασμό του και να πετάξει στο δρόμο τη Λουίζα. Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη να τον βοηθήσει, με την προϋπόθεση να μην υπάρχει πουθενά ο Σπύρος.

Η Μαρία λυπάται την Έλενα και θέλει να τη στηρίξει, αλλά οι γιοι της αντιδρούν άσχημα. Η Άννα πλησιάζει ερωτικά τον Αντώνη, ο οποίος σοκάρεται. Το ίδιο και ο Ιάσονας που τους βλέπει και γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του. Ο Αντώνης ψάχνει το παρελθόν της μήπως και αποκωδικοποιήσει τις κινήσεις της.

Ο Άλκης προσπαθεί να βάλει όρια στη Λήδα και η Κορίνα να της ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ο Θάνος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον Στέφανο και όταν μαθαίνει πως έχει κάνει και φυλακή, του ζητάει να μείνει μακριά από τη Μαρία, γεγονός που τη θυμώνει πολύ.