Μόλις Χθες: Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ και οι πρωταγωνιστές

ΣΚΑΙ

Μόλις χθες - Ένα έγκλημα οδηγεί την Λουΐζα και τον Μιχάλη να χάσουν τα πάντα.

Την καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με στόχο ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ θα ξεκινήσει με μία δολοφονία, όπου όμως θα κατηγορηθεί ο λάθος άνθρωπος. Τον συνέλαβαν για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Έχασε τον έρωτα της ζωής του. Δεν γνώρισε ποτέ το παιδί του. 10 χρόνια μετά είναι ελεύθερος να απαιτήσει δικαιοσύνη. Η Λουΐζα και ο Μιχάλης ζουν την απόλυτη ευτυχία ώσπου μια δολοφονία έρχεται να διαλύσει τον παράδεισό τους.  Μίσος, ενοχές ίντριγκες, ανατροπές και η ανάγκη για δικαιοσύνη χωρίζουν τις δυο οικογένειες. Κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και καθορίζουν τις εξελίξεις. Είναι όλοι ένοχοι και αθώοι ταυτόχρονα. Υπάρχει άραγε αγάπη που ν’ αντέξει τον μεγάλο πόλεμο;  Θα βρεθούν ποτέ ξανά η Λουΐζα και ο Μιχάλης σ’ εκείνη τη μαγική στιγμή πριν το μοιραίο γεγονός που τους έκανε να χάσουν τα πάντα;

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Θωμόπουλος
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ρένα Ρίγγα-Ντέλα Φώσκολου
EXECUTIVE PRODUCER: Σταύρος Καπελούζος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Zappit, οι πρωταγωνιστές που έχουν συμφωνήσει μέχρι τώρα για την σειρά είναι οι εξής: Αποστόλης Τότσικας, Σπύρος Σταμούλης, Μαριάννα Τουμασάτου που θα ενταχθεί στο καστ μετά τις 15/9, Απόστολος Γκλέτσος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Φωτεινή Τσακίρη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Νίκη Βακάλη.