Μόλις Χθες: Η Λουίζα ανακαλύπτει νέα μυστικά για τη Νόρα

Μόλις Χθες

Μόλις χθες, σήμερα στις 18:45 στον ΣΚΑΙ.

Μόλις Χθες, Επεισόδιο 67,  Τρίτη 11 Ιανουαρίου: Η Έλενα φεύγει από το σπίτι για να μην δημιουργήσει και άλλα προβλήματα και όταν ο Μιχάλης την εντοπίζει, την πείθει να επιστρέψει και να το αντιμετωπίσουν όλοι μαζί. Η Λουίζα συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Νόρας και ανακαλύπτει νέα μυστικά.

Η ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό. Όταν τη δει να αγκαλιάζει κάποιον άντρα, τον χτυπά, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι συγγενής της. Η Κορίνα θα βρει για άλλη μια φορά τον Άλκη στον δρόμο της. Ο Μιχάλης με την Κατερίνα περνάνε υπέροχα φτιάχνοντας κέικ ενώ ο Αχιλλέας προετοιμάζει τη Μαρία και την Έλενα τι να πουν στην αστυνομία όταν τις ξανακαλέσουν για κατάθεση σχετικά με τη δολοφονία του Νώντα.

Η αστυνομία αρνείται να συνεχίσει τις έρευνες για τον θάνατο της Νόρας και η Λουίζα, αποκαρδιωμένη, αποφασίζει να πάει σε γραφολόγο για να διαπιστώσει εάν η επιστολή αυτοκτονίας της είναι αυθεντική. Ο Σπύρος θορυβείται και βάζει ανθρώπους να της κλέψουν το αυτοκίνητο και την τσάντα με τα έγγραφα.