Μοιραία Έλξη: Ο Κιβάντς Τατλιτούγ και η Τουμπά Μπουγιουκουστούν επιστρέφουν στις οθόνες μας

Μοιραία Έλξη

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο και καθημερινά στις 16:30 στον ΑΝΤ1.

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα, μυστήριο και δράμα «μπερδεύονται» σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης και εκδίκησης που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει!

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία νέα τηλεοπτική πρόταση για τη σεζόν, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και καθημερινά στις 16:30, που υπόσχεται να μας καθηλώσει! Η σειρά «ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ» που έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό STAR TV τον περασμένο Νοέμβριο, σημειώνει καθημερινά ρεκόρ τηλεθέασης, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τα social media να χτυπούν κόκκινο.

Πρωταγωνιστές της σειράς, δύο super star της Τουρκίας αλλά και ήδη γνωστοί και αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, ο Kıvanç Tatlıtuğ (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, AΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ) και η Tuba Büyüküstün (ASI), ενώνουν τις δυνάμεις τους και η συνέχεια είναι εκρηκτική.

Ο Τζεσούρ (Kıvanç Tatlıtuğ) είναι ένας νεαρός, γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, ο οποίος έρχεται να εγκατασταθεί σε μια μικρή αγροτική πόλη, την Κορλουντάγ, αποκρύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα. Εκεί, θα γνωρίσει εντελώς απροσδόκητα μια όμορφη κοπέλα, τη Σουχάν (Tuba Büyüküstün). Οι δύο νέοι ερωτεύονται παράφορα, όμως ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό έρχεται για να δοκιμάσει την αγάπη τους. Ο Τζεσούρ θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Ταχσίν Κορλουντάγ (Tamer Levent), έναν πανίσχυρο επιχειρηματία τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα, του παππού και της γιαγιάς του. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ όμως είναι και πατέρας της όμορφης Σουχάν.

Η Σουχάν (Tuba Büyüküstün) είναι επιτυχημένη και δυναμική επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας αρωμάτων και η αγαπημένη κόρη του πατέρα της. Φαίνεται ήρεμη και χαρούμενη, αλλά δε διστάζει να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια που της παρουσιάζονται. Όταν ο Τζεσούρ μπαίνει στην ζωή της, ο κόσμος της ανατρέπεται. Η παρουσία αυτού του γοητευτικού άντρα την κάνει συναισθηματικά ευάλωτη και την παρασύρει σε ένα δρόμο γεμάτο μυστικά από το παρελθόν, με αποτέλεσμα να κλονίζεται η εμπιστοσύνη της απέναντι σε όλους και σε όλα. Σε τραγική θέση θα βρεθεί και η όμορφη Σουχάν όταν θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της και τον πατέρα της.

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ (Tamer Levent) είναι ένας πανίσχυρος επιχειρηματίας που κινεί όλα τα νήματα εμφανώς ή αφανώς στην πόλη του Κορλουντάγ και είναι ο πατέρας της Σουχάν και του Κορχάν. Είναι χήρος για πολλά χρόνια και η Ανταλέτ είναι η σύντροφός του. Ο Ταχσίν έχει χτίσει μία αυτοκρατορία και του ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της γης στην πόλη την οποία ίδρυσε ο ίδιος και της έδωσε το όνομά του. Ο πλούτος του και η μεγάλη επιρροή που ασκεί κάνει τους κατοίκους να τον φοβούνται και να τον σέβονται. Δεν υπάρχει μέρος ή άνθρωπος στην πόλη που να μην ελέγχει.

 

Δραματική – Αισθηματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2016
ΣKHNOΘΕΣΙΑ: Ali Bilgin
ΠAIZOYN: Kıvanç Tatlıtuğ (Τζεσούρ), Tuba Büyüküstün (Σουχάν), Tamer Levent (Ταχσίν Κορλουντάγ), Erkan Avcı (Κορχάν), Serkan Altunorak (Μπουλέντ), Sezin Akbaşoğulları (Τζαχιντέ)