Μην ψαρώνεις: Τα νέα πρόσωπα της σειράς του ΑΝΤ1

Μην ψαρώνεις

Οι νέοι ρόλοι της κωμικής σειράς...

Η ζωή των αγαπημένων μας ηρώων της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» αναμένεται να αναστατωθεί στο νέο κύκλο επεισοδίων από τέσσερα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στην καθημερινότητα τους, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Μάρα Σαρρή.

Τίμος Λινάρδος (Παναγιώτης Μπουγιούρης): Ο Τίμος είναι ένας γοητευτικός 25χρονος που παραδίδει σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Έχει γράψει επιτυχημένα βιβλία, όπως το πολύ γνωστό «Ξύπνα τον γίγαντα που έχεις μέσα σου».

Ο άντρας μπαίνει στη ζωή της Σάντυ όταν εκείνη, έπειτα από παρότρυνση της Νενέλας, ξεκινά να απρακολουθεί τα σεμινάριά του. Ο Τίμος την κερδίζει αμέσως, όχι μόνο με την εμφάνισή του αλλά και με την ικανότητά του να την ανεβάζει ψυχολογικά και να της δίνει σωστές συμβουλές.

Η Σάντυ τον προσλαμβάνει ως σύμβουλο και έτσι οι δυο τους βλέπονται συχνά και κάθε φορά έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Άραγε, θα ενδώσει η Σάντυ στη γοητεία του; Θα είναι ο Τίμος αυτός που θα την κάνει να αφήσει πίσω της τον Μανώλη και την περιπέτεια που είχε μαζί του στο Κερατσίνι; Και τι θα κάνει όταν δει τον Τίμο να αναπτύσσει αυτή τη σχέση με τη Σάντυ;

Μπίλυ (Τόλης Παπαδημητρίου): Πρόκειται για τον σύζυγο της Ρόζας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο, όταν η κοπέλα πήγε να βρει τον Κωνσταντίνο. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και δίχως να το σκεφτούν παντρεύτηκαν.

Ο Μπίλυ έχει σπουδάσει Πληροφορική. Η αναβλητικότητά του και το μότο του «Όταν μπορείς να κάνεις κάτι αύριο, άσ’ το για μεθαύριο» δεν τον έχει βοηθήσει επαγγελματικά ως τώρα. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ιδιοφυΐα, έχει πολλές ιδέες γύρω από την τεχνολογία, αλλά οι περισσότερες έχουν γίνει ήδη από κάποιον άλλον.

Ο Μπίλυ όλη μέρα κάθεται και δεν κάνει τίποτα. Μετά τον γάμο του με τη Ρόζα έχει μετακομίσει στο σπίτι της και δεν πληρώνει τίποτα κάνοντας έξαλλο τον Μανώλη. Βέβαια;, ο νεαρός δεν βιάζεται να μετακομίσει και να πάει σε ένα άλλο σπίτι με την αγαπημένη του…

Τίνα (Νίκη Λάμη): Η Τίνα είναι γύρω στα 30, χωρισμένη και έχει μετακομίσει πρόσφατα στο Κερατσίνι. Έχει ένα απωθημένο, να βρει κάποιον και να την κάνει μητέρα, αλλά δεν το παραδέχεται.

Παράλληλα, διεκδικεί μια θέση στον πρώτο πάγκο της Στέλλας αλλά και μια θέση στην καρδιά του Πέτρου, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Μήτση. Η Τίνα είναι ένα λαϊκό κορίτσι, καπάτσα, με εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Δεν μασάει τα λόγια της και δεν φοβάται να κάνει αυτό που θέλει.

Παρορμητική και τσαούσα, φέρνει τα πάνω κάτω στην Αγορά, μαζί με τη Χαρά, τη νέα συνάδελφό της στο πάγκο δίπλα από τα αγόρια. Όμως πόσο θα αντέξει να φέρεται ανταγωνιστικά στο Πέτρο;

Ζωή (Ελευθερία Παγκάλου): Η Ζωή είναι καπάτσα και όμορφη. Είναι από πλούσια οικογένεια, αλλά επειδή θέλει να πάει κόντρα στους γονείς της αποφασίζει και πιάνει δουλειά στην ψαραγορά παράλληλα με τις σπουδές της στη Νομική.

Είναι μυθομανής και λέει σε όλους ψέματα πως είναι ορφανή, φτωχή και από την επραρχία. Πολύ γρήγορα η Ζωή ερωτεύεται τον Κάρολο και όταν καταλαβαίνει ότι εκείνος μετά τον χωρισμό του από την Έρρικα δεν συμπαθεί τις πλούσιος, συνεχίζει να παριστάνει τη φτωχή και συμφωνεί μαζί του.

 Πηγή: MYtv