Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του 2016;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη αρχίζουν τη μουρμούρα τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016!

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά. Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του. Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους. Η Στέλλα και ο Νικήτας είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεν έχουν αρχίσει τη μουρμούρα… ακόμα!

Αναλυτικά, στο 24ο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 21:00…

Τα καλά νέα πάνε δυο δυο κι έτσι η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) κι ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) δεν προλαβαίνουν να χαρούν με την προαγωγή της και μαθαίνουν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.  

Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να τονώσουν την ερωτική τους ζωή, προσδίδοντάς της μια νότα περιπέτειας. Ο Ηλίας, απελπισμένος όπως πάντα θέλοντας να «ρίξει» τη Μαρίνα, πηγαίνει με τα νερά της. Δυστυχώς όμως, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αποδείξουν περίτρανα τον «νόμο του Μέρφι»…
Πως θα ήταν αν η Βούλα κι ο Μηνάς γινόταν επεισόδιο στην «10η εντολή»;…