Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η σειρά που έγραψε ιστορία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Μετά από πέντε τηλεοπτικές σεζόν, το σίριαλ ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία του.

Δημιούργησε χαρακτήρες που αγαπήθηκαν, έφτιαξε τους ήρωες της διπλανής μας πόρτας, «έγραψε» ατάκες που έγιναν κομμάτι των καθημερινών μας συζητήσεων, στο σπίτι, στις παρέες, στα social media. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, το σίριαλ που άλλαξε τα δεδομένα δημιουργώντας ένα από τα πιο πετυχημένα και απρόβλεπτα format στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τον Ιούνιο.

5 χρόνια… Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μπήκε πρώτη φορά στα σπίτια μας το Φθινόπωρο του 2013. Από τότε, και για πέντε ολόκληρα χρόνια, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Ηλίας, η Μαρίνα, ο Χάρης, η Βάσω, ο Νικήτας, η Στέλλα, ο Διονύσης, η Νικολέτα, η Λένα, ο Σίμος, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, η Σοφία ερωτεύτηκαν, τσακώθηκαν, παρεξηγήθηκαν, γέλασαν και μετέτρεψαν τη «μουρμούρα» από λέξη με αρνητική χροιά σε καθημερινό μας ζητούμενο. Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα κατέκτησε τους πίνακες τηλεθέασης, αλλά κατάφερε κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Να κατακτήσει μία θέση ανάμεσα στις πιο αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών για πάντα.

[dfp_ads id=236982]

Τους ήρωες των πέντε αυτών χρόνων μάς τους σύστησαν οι ηθοποιοί: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Νάντια Κοντογεώργη, Φωτεινή Αθερίδου, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου. Όλα αυτά τα χρόνια, από τη σειρά πέρασαν και πολλοί ακόμα ηθοποιοί ως guest.

Η σειρά, παραγωγής Plus Productions, στήθηκε από τον Αντώνη Αγγελόπουλο και σκηνοθετήθηκε από τον Αντώνη Αγγελόπουλο και τον Διονύση Φερεντίνο. Τα σενάρια έγραψαν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γωγώ Φώτου, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Γιάννης Διακάκης, κ.ά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ως τον Ιούνιο, οι ζωές των ηρώων, αλλά και οι εκπλήξεις και τα guest θα συνεχιστούν κανονικά. Έπειτα κατεβαίνει η αυλαία οριστικά…