Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οι πρώτες σκηνές με Τσιμιτσέλη – Επιθυμιάδη και η μεγάλη ανατροπή!

Η Στέλλα και ο Νικήτας που αντικαθιστούν τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) και τον Χάρη (Πάνο Βλάχο), αλλάζουν τη ροή της ιστορίας!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη είναι τα δύο νέα πρόσωπα της δημοφιλούς σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που θα δούμε για πρώτη φορά την Δευτέρα 11 ιανουαρίου, στις 21:00, στον Alpha. Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα: 
Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.
Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.
Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.

Η είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου παρακολουθήσαμε τις πρώτες σκηνές του νέου ζευγαριού. Η Στέλλα μαθαίνει ότι περιμένει παιδί! Μια είδηση που αλλάζει τα πάντα στη ζωή της με τον Νικήτα.

Δείτε για πρώτη φορά τις πρώτες σκηνές των Τσιμιτσέλη – Επιθυμιάδη:

https://www.youtube.com/embed/T686tHW–o4