Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: O Μηνάς καταλαβαίνει πως η Ζουζού είναι η γυναίκα της ζωής του

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, απόψε στις 20.00 στον Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Κυριακή 7 Απριλίου 2024, Νέο επεισόδιο: Ο Φάνης δεν καταφέρνει να πάει στην Ικαρία για ένα πανηγύρι και η Ζωή με τον Κανάτη προσπαθούν να του οργανώσουν ένα ικαριώτικο γλέντι στο σπίτι.

Και ενώ ο Βύρωνας (Κώστας Φραγκολιάς) επιμένει στην πρόταση γάμου, ο Μηνάς συνειδητοποιεί πως η Ζουζού είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της την υπόλοιπη ζωή του…!

Η Τούλα και ο Ηλίας δυσκολεύονται να κοιμηθούν στο μονό κρεβάτι. Αποφασίζουν να αγοράσουν ένα διπλό. Δεν φαντάζονται όμως ότι αυτό «θα βγάλει στη φόρα» τη σχέση τους στην Άρτα. Η Σοφία κλείνει το γραφείο και ο Μπάμπης με την Ξένια δεν ξέρουν που θα βρουν χρήματα για να πληρώσουν τα νοίκια και τα έξοδα του γραφείου…

Ο Φάνης και η Ζωή έχουν αρχίσει να ζορίζονται οικονομικά και προσπαθούν να βρουν λύσεις για να μην ξοδεύουν πολλά χρήματα. Ένας μεγαλέμπορος ζαρζαβατικών, παλιός γνώριμος της Ζουζούς, την πολιορκεί σθεναρά, έχοντας με το μέρος του την κόρη της κι αυτό εντείνει το ενδιαφέρον του Μηνά για εκείνη…

Μια επίσκεψη της αστυνομίας στην πολυκατοικία της Ξένιας και του Μπάμπη γίνεται αφορμή για έναν καυγά μεταξύ τους. Μια φίλη από τα παλιά, κάνει πρόταση στον Ηλία να αναλάβει το φορολογικό γραφείο που θα ανοίξει στην  Άρτα. Η Τούλα όμως είναι λίγο καχύποπτη.