Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Άγγελος και η Βέλη βρίσκονται πλέον σε διάσταση

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, απόψε στις 21:30 στον Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Κυριακή 26 Ιουνίου – Επεισόδιο 55 – Ο Άγγελος αρχίζει να κάνει περισσότερη παρέα με την Ελέσα, όταν ξαφνικά επιστρέφει η Βέλη. Ο Ντανάκουλας, που έχει παραχωρήσει το γραφείο ερευνών στον Μηνά, αποφασίζει πως θέλει κουμπάρους στο γάμο του τη Βούλα και τον Μηνά. Και, αντί να τους ρωτήσει, τους το ανακοινώνει. Κάτι που βρίσκει εντελώς αντίθετο τον Μηνά.

Η Καίτη αρχίζει να κάνει όνειρα για τον επικείμενο γάμο της Μένης με τον Κανάτη. Ο Ηλίας ωστόσο, μόλις συνειδητοποιήσει πόσο θα τους κοστίσει αυτός ο γάμος, θα προσπαθήσει να μεταπείσει τη Μένη ώστε να ξανασκεφτεί το «ναι» που είπε στον Κανάτη.

Οι προσπάθειες του Ηλία βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, ειδικά όταν η Μένη αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις γενικότερα. Ο Μπάμπης πάει να μιλήσει στη Λίλα, τη μάνα του Χάρη, για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Μόνο που αντί να ξεκαθαριστούν, μπερδεύονται περισσότερο.

Ο Άγγελος και η Βέλη βρίσκονται πλέον σε διάσταση. Ο Κανάτης στη μέση προσπαθεί ανεπιτυχώς να τους τα βρει. Η Βούλα, θέλοντας να γλιτώσει ένα τραπέζωμα που έχει τάξει, προσπαθεί να κάνει τον απρόθυμο Μηνά συνεργό της.

Μαθαίνοντας ότι η Μένη πρόκειται να παντρευτεί άλλον, καταφθάνει ο Κώστας, ο ξάδερφος του Ηλία, αποφασισμένος να την διεκδικήσει. Ο Μπάμπης και η Ξένια γυρνώντας από το Παρίσι, ζουν δεύτερο έρωτα ενώ ταυτόχρονα την Σοφία φαίνεται να την απασχολεί κάτι, που δεν επικοινωνεί στους γονείς της.