Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έτσι αποχαιρέτησε ο Alpha την Βουλίτσα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

"Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας..."

Με τον πλέον τρυφερό τρόπο ήρθε να αποχαιρετήσει, για μια τελευταία φορά στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» του Alpha, η Βουλίτσα τον αγαπημένο της Μηνά το βράδυ της Κυριακής. Αν και ο θάνατος της ηρωίδας συντάραξε όλους και περισσότερο τον καλό της σύζυγο, η τελευταία σκηνή ήρθε σαν χάδι στους φανατικούς τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς.

Και αυτό καθώς ο Μηνάς αποχαιρέτησε όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά του για να του συμπαρασταθούν στο πένθος και έπρεπε να κάνει πια όλα τα πράγματα της καθημερινότητας μόνος. Μια συγκινητική μελωδία ακουγόταν με την φωνή της Ελένης Κοκκίδου για να «εμφανιστεί» σαν όνειρο η Βουλίτσα όταν ο Μηνάς πλάγιασε στο κρεβάτι τους.

Έτσι, μόλις η Βουλίτσα «σκέπασε» τον αγαπημένο της Μηνά για να κοιμηθεί γλυκά, η γνώριμη μουσική ήχησε για τους τίτλους τέλους στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και μια κάρτα από πλευράς Alpha ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ένα τρυφερό αντίο του σταθμού της Κάντζας στην Ελένη Κοκκίδου και τη Βουλίτσα της.

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο αντίο του Alpha.

Και επίσημα, λοιπόν, η Βουλίτσα της Ελένης Κοκκίδου αποτελεί παρελθόν για το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».