Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έκλεισε για την σειρά!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Τα στελέχη του ALPHA έχουν βάλει στο… μικροσκόπιο τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μπορεί ο χρόνος να πιέζει αλλά προκειμένου να βιαστούν και να… ξανασκοντάψουν έχουν αποφασίσει να πάνε… αργά μεν… αλλά μεθοδικά…!

Όπως είχε γράψει πρώτα μέσα από το NewsIT ο Γρηγόρης Μελάς,  η συγγραφική ομάδα της «Μουρμούρας» ενισχύθηκε και εκτός από τους… παλιούς Έλενα Σολωμού (που γράφει τις ιστορίες για τον «Μηνά» και τη «Βούλα») και τον Πάνο Χριστόπουλο (που έχει αναλάβει τη… ζωή του «Ηλία» και της «Μαρίνας»), έκλεισαν ο Θέμης Γκύρτης (για να γράφει για το νεαρότερο ηλικιακά ζευγάρι), αλλά και η έμπειρη Σάρα Γανωτή (που θα δημιουργεί τις ιστορίες ενός καινούργιου ζευγαριού που θα είναι κοντά στα 40), καθώς η απόφασή τους είναι να υπάρχουν τέσσερα ζευγάρια!

Αυτό που απομένει είναι να βρεθούν οι τέσσερις ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τα δύο καινούργια ζευγάρια και έτσι έχουν κάνει πάααααααααρα πολλά κάστινγκ. Για αυτό και υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων για ηθοποιούς που «έκλεισαν» για τους ρόλους, ενώ η αλήθεια είναι ότι έχει κλείσει μόνο ο ένας, ο οποίος την περυσινή περίοδο ήταν –δικαιολογημένα!- από τα πρόσωπα που κέρδισε με την ερμηνεία του τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Γρηγόρη Μελά στον καινούργιο κύκλο της «Μουρμούρας» θα δούμε…