Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 9 χρόνια και συνεχίζει να κατακτά την κορυφή

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Η σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα συνεχίζει για 9η χρονιά να κερδίζει την καρδιά των τηλεθεατών, να χαρίζει στιγμές γέλιου αλλά και να σκαρφαλώνει πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης.

Χθες, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, 1.398.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά έστω και για 1 λεπτό και τερμάτισε πρώτη τόσο στο σύνολο κοινού με 21,1%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 23%. Για άλλη μια φορά οι άντρες χάρισαν στη σειρά ποσοστό που έφτασε μέχρι το 27,6%, αλλά και οι γυναίκες έδειξαν την προτίμησή τους αφού το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» άγγιξε το 27,1%.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο…

Ο Άγγελος σώζει τη ζωή ενός συναδέλφου και αυτός του κάνει πρόταση για προαγωγή. Όταν ο Άγγελος αρνείται, η Βέλη καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά…

Η Βούλα εποφθαλμιά  τη θέση του βοηθού ντετέκτιβ στο γραφείο, αλλά ο Μηνάς βλέπει υποψήφιους και ξεχωρίζει έναν. Τον Αλέκο Δερβίση (Σταμάτης Γαρδέλης). Όταν έρχεται για να τα πούνε από κοντά, η Βούλα κάνει ό,τι μπορεί για να τον ξεφορτωθεί.

Η Καίτη μαθαίνει ότι η κυρίες της υψηλής κοινωνίας διοργανώνουν διάφορα events στα οποία δεν την καλούν και θα κινήσει γη και ουρανό για να αλλάξει αυτό.

Ο Μπάμπης και η Ξένια δεν μπορούν να το χωνέψουν πως η Σοφία έφυγε από το σπίτι με τον Άλκη. Όταν όμως επιστρέφει η χαρά τους γίνεται λύπη…