Milky Way: «Ζάλισε» τα social media η ερωτική σκηνή μεταξύ γυναικών

Milky Way

Η Γιούλικα Σκαφιδά και η Ξένια Ντάνια ήρθαν... πολύ κοντά στο Milky Way.

Για μια ακόμα φορά, τέταρτη στη σειρά, το «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του MEGA. Μάλιστα, σχεδόν από τα πρώτα λεπτά προβολής κατέκτησε εκ νέου την πρώτη θέση στα trends στο Twitter για να μείνει σε αυτήν μέχρι το τέλος.

Πολλές ήταν ξανά οι σκηνές που ξεχώρισαν για την καλαισθησία και την λυρικότητα τους, με εκείνη όμως ανάμεσα στην Γιούλικα Σκαφιδά και την Ξένια Ντάνια να κερδίζει του χρήστες των social media και να προκαλεί… «ζάλη» για τον ερωτισμό της.

Οι δυο ηρωίδες που δουλεύουν στην ίδια επιχείρηση είχαν μια πολύ ερωτική στιγμή οι δυο τους, ανταλλάσσοντας φιλιά και τρυφερά αγγίγματα. Η Ελένη ένιωσε την απελευθέρωση προς στιγμήν πλάι στη Μύριαμ, έχοντας προβάλει επανειλημμένως πως έχει ουσιαστικά προβλήματα στον γάμο της δίχως να έχει κάποιον να την φροντίσει.

Τα τολμηρά πλάνα έβαλαν… «φωτιά» στα social media ώσπου να τα διακόψει, με την απρόσμενη της είσοδο στον χώρο, μια άλλη συνάδελφος των δύο γυναικών στο νέο επεισόδιο του Milky Way για το Μεγάλο Κανάλι.