Μια βόμβα απειλεί τον Εζέλ και ο μυστηριώδης άντρας εμφανίζεται ξανά

Ο Αλί δίνει το όπλο του στον Τεφό και του ζητάει να πυροβολήσει τον Εζέλ. Αποδεικνύεται ότι το όπλο είναι άδειο και ότι ήταν μόνο μια παγίδα για τον Τεφό. Ο Αλί δίνει χρόνο στον Εζέλ για να εξηγηθεί, παίρνει τον Τεφό και τους άντρες του και φεύγει. Ο Ραμίζ και ο Εζέλ καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να βασιστούν πια στον Τεφό. Ωστόσο, ο Εζέλ αποφασίζει να τον σώσει. Παράλληλα, ο Εζέλ προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Εσάν.

Σε μια αποθήκη, ο Εζέλ βρίσκει έναν άντρα δεμένο με μια σακούλα στο κεφάλι. Ο Εζέλ νομίζει ότι είναι ο Τεφό. Όταν ανακαλύπτει μια βόμβα μέσα στην αποθήκη, παίρνει τους άντρες του Ραμίζ και φεύγει. Ο Αλί ενεργοποιεί τη βόμβα με ένα τηλεχειριστήριο.

Η Εσάν μιλάει στην Μπαχάρ για τον Ομέρ. Της λέει ότι ενδιαφέρεται και για τον Εζέλ και ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από εκείνον. Στο μεταξύ ο Τζεγκίζ καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή χάρη σε ένα ιδιοφυές σχέδιο. Δεν ξέρει ποιος ακριβώς τον βοήθησε και γιατί. Ο μυστηριώδης άντρας εμφανίζεται ξανά και θέλει να μάθει τα πάντα για τον Ραμίζ. Αποδεικνύεται ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την κόρη του Ραμίζ, την Αζάτ. Είναι ακόμα ζωντανή…