Μη μου λες αντίο: Όταν η τηλεθέαση δεν έρχεται με επανάληψη

Μη μου λες αντίο

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Το Μη μου λες αντίο ήταν η ερωτική – δραματική σειρά του ANT1 που προβλήθηκε την τηλεοπτική περίοδο 2004-2005 με μεγάλη επιτυχία …τότε. Η τηλεθέαση ξεπερνούσε το 40%, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο, στις 24 Ιουνίου 2005, είχε φτάσει στο 62,4%! Σκηνοθέτης ήταν ο Μανούσος Μανουσάκης, το σενάριο υπέγραφε ο Βασίλης Σπηλιόπουλος και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν οι: Θάλεια Ματίκα, Μέμος Μπεγνής, Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Άννα Τσουκαλά.

[dfp_ads id=236982]

Η σειρά, όπως θα έχετε διαπιστώσει τις τελευταίες μέρες, έχει επιστρέψει στις οθόνες μας. Μάλιστα, το κανάλι διαφήμισε δεόντως την επιστροφή της καθώς το σίριαλ ανέλαβε να «σηκώσει» κάτι πολύ σημαντικό, το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η μετακίνηση -λόγω χαμηλής τηλεθέασης- της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ΄στη μεσημεριανή ζώνη, άφησε ένα κενό στο διάστημα 18:00 – 19:00 που αναπλήρωσε το Μη μου λες αντίο. Πόσες ελπίδες είχε, όμως, η επανάληψη ενός σίριαλ να «χτυπήσει» τα 35αρια του Deal; Καμία…

Το Μη μου λες αντίο κινείται γύρω στο 8%, όταν ο Χρήστος Φερεντίνος αγναντεύει το σύνολο της απογευματινής ζώνης από το 32%. Η σειρά, όχι μόνο δεν έχει βοηθήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αλλά αφήνει τον ΑΝΤ1 ουραγό μεταξύ των αντιπάλων του. Σε μια σεζόν έντονου ανταγωνισμού που το κανάλι μετρά αρκετές πρωτιές στην prime time και στην πρωινή ζώνη, φαίνεται μέχρι στιγμής να παραδίδει αμαχητί τα απογεύματά του.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης