Μεταμορφώσου σε… Patty, τώρα μπορείς !

Διαβάστε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος!

Ανήκετε στην κατηγορία των… λιλιπούτειων τηλεθεατών; Ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των μικρών κοριτσιών που λατρεύουν την «Patty» και δεν χάνουν επεισόδιο από την ξένη. καθημερινή σειρά του Mega; Τότε σας έχω ευχάριστα νέα !

Τι εννοώ; Εννοώ πως έφτασε η ώρα που μπορείτε κι εσείς να μεταμορφωθείτε σε… «Patty» ! Και μάλιστα, δεν θα μεταμορφωθείτε απλώς σε «Patty», αλλά θα μπορέσετε να πάρετε μέρος και στην προετοιμασία της σειράς για του χρόνου!

Με άλλα λόγια; Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν να σας βάλουν στο τηλεοπτικό τους παιχνίδι και αν ενδιαφέρεστε να γίνετε «Patty» για μια μέρα και να συμμετέχετε στο ολοκαίνουργιο διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς, το οποίο θα βγει στον αέρα μέσα από το κανάλι της οδού Μεσογείων με σκοπό να διαφημίσει τα ολοκαίνουργια επεισόδια της «Patty», που έρχονται από Οκτώβρη στους δέκτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site του Mega, www.megatv.com, όπου εκεί θα βρείτε και την αντίστοιχη φόρμουλα συμμετοχών την οποία και μπορείτε να συμπληρώσετε…

Καλή επιτυχία! 

Νάνσυ Νικολαΐδου