Με γάμο πέφτει η αυλαία στο «Πέτα τη φριτέζα»

Πέτα τη Φριτέζα

Ανατρεπτικό το φινάλε του αγαπημένου σίριαλ!

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» και την προσεχή Δευτέρα 22/6 και Τρίτη 23/6 θα προβληθούν τα δύο τελευταία της επεισόδια.

Πρωτοεμφανίστηκαν στη ζωή μας πριν από δύο χρόνια και έδωσαν μεγάλες μάχες για τη χρησιμότητα της Φριτέζας! Τους χώριζε μεγάλη απόσταση χιλιομετρικά αλλά και…μαγειρικά! Έκτοτε, συνέβησαν πολλά και «νόστιμα» αλλά και εξωπραγματικά ήρθε όμως η στιγμή να μπουν όλα στο…ράφι τους!

Η κωμική σειρά Πέτα τη Φριτέζα μας κράτησε συντροφιά για δύο σεζόν κερδίζοντας την αγάπη των τηλεθεατών και χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου δημιουργώντας το δικό της, πιστό τηλεοπτικό κοινό! Οι συντελεστές της σειράς, φανερά συγκινημένοι, την αποχαιρέτισαν με ένα πάρτι αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων κι εμείς ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τα δύο τελευταία επεισόδια.

Καθώς φαίνεται, μάλιστα, η αυλαία στην αγαπημένη Λαγουδέρα δεν θα πέσει έτσι απλά αλλά με έναν ξεχωριστό γάμο!

O Κίμωνας (Φάνης Μουρατίδης) σιγουρεύεται από λάθος της Μαριέττας (Νικολέττα Κοτσαηλίδου) για το αληθές της εγκυμοσύνης της και αποφασίζει να κάνει μια πρόταση γάμου που παραείναι καλή και ανιδιοτελής για να βγει από τα χείλη του. Συγκεκριμένα, της κάνει πρόταση γάμου! Εκείνη, αν και δεν ξέρει αν πρέπει να τον εμπιστευθεί, τελικά του απαντά θετικά.