Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελένη Βιτάλη φωτίζουν μουσικά τη σειρά

Μαύρο Ρόδο

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά για πρώτη φορά την Ελένη Βιτάλη εκεί όπου ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο». 

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30 και ξετυλίγει τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από διαφορετικούς κόσμους. Το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων, που υπογράφει ο σπουδαίος Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεύει η κορυφαία Ελένη Βιτάλη, «ντύθηκε» με εντυπωσιακά πλάνα της σειράς και μας μεταφέρει την υποβλητική ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελένη Βιτάλη συνεργάστηκαν για πρώτη φορά και δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό τραγούδι που αποδίδει μοναδικά τα συναισθήματα, τα πάθη, τα διλήμματα και τις συγκρούσεις που βιώνουν οι ήρωες της νέας σειράς του MEGA.

Τους στίχους έγραψε η Κερασιά Ανδριανάκη, μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο διαδίκτυο ανάμεσα στους μαθητές του. Το τραγούδι «Μαύρο Ρόδο» μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen και συνοδεύεται από μία ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA φέρνει αντιμέτωπους τους δύο ερωτευμένους νέους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.  Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Το soundtrack της σειράς υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.