Μαύρο Ρόδο: Μια απόπειρα αυτοκτονίας ταράζει τα νερά

Μαύρο Ρόδο

Η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ κλονίζεται στο "Μαύρο Ρόδο".

Αποκαλύψεις, μηχανορραφίες και ένοχα μυστικά έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Όλα όσα θα δούμε από την Κυριακή 2 έως την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 22:50, στο Μεγάλο Κανάλι.

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 89 (Κυριακή 02/04): Ο Θέμης δεν πείθεται από τις εξηγήσεις του Ζαμάνου. Η Ελισάβετ δέχεται, μετά από επιμονή του Πέτρου, να τον ακολουθήσει στο καρναβάλι. Ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Γεράσιμο για τη συμπεριφορά του. Ο Βίκος, μετά τη συνάντηση του με την Φιλαρέτη, προτείνει στη Γιάννα να συνεργαστούν.

Η Αυξεντία δεν υπακούει στις εντολές της Κασσιανής. Η Αλεξία μεταφέρει πληροφορίες στον Βίκο για την υπόθεση του Ζαμάνου. Η Θάλεια τοποθετεί μία κρυφή κάμερα στο γραφείο του Θέμη. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Γιώργο τα σχέδια της σε σχέση με τον Λευτέρη και τα κτήματα. Η Φιλαρέτη θα έρθει αντιμέτωπη στο μοναστήρι με μία επίσκεψη που θα την ταράξει πολύ.

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 90 (Δευτέρα 03/04):  Ο Γεράσιμος, για ακόμα μία φορά, εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός στο δρόμο της Ελισάβετ για να τη σώσει. O Πέτρος δεν βρίσκει πουθενά την Ελισάβετ και έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του. Το κλίμα ανάμεσα στον Βίκο και τον Θέμη αρχίζει να δυναμιτίζεται. Ο Βίκος παρακολουθεί τις συνομιλίες του Θέμη και του Παράσχου. Οι υποψίες του για τον Παράσχο, επιβεβαιώνονται. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να ξαναγυρίσει στη Γερακιανή και εκείνη το σκέφτεται σοβαρά.

Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη ζητώντας του χρήματα, για να μην αποκαλύψει στον Σαράντο το δάνειο που είχε πάρει από τον πατέρα του. Ο Θέμης βγαίνει εκτός εαυτού, όταν ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει τοποθετήσει μικροκάμερα παρακολούθησης στο γραφείο του, και ζητάει από τους άντρες της σήμανσης να ψάξουν το μαγαζί του. Ο Παράσχος αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια. Ο Γεράσιμος, σε απόγνωση, θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 91 (Τρίτη 04/04): Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ευτυχία και ο Μανόλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του. Η Θάλεια με τη βοήθεια του Θάνου ετοιμάζει μία έκπληξη για το βράδυ.

Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι γνωρίζει για τις κρυφές καταθέσεις του και η Κασσιανή πιέζει τη Φιλαρέτη να ζητήσει από τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση. Ποια έκπληξη επιφυλάσσει ο Παράσχος στον Βίκο; Θα καταφέρουν ο Θέμης και η Αλεξία να σώσουν τον Γεράσιμο;

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 92 (Τετάρτη 05/04): Ο Καστρινός καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Γεράσιμο και τον αναγκάζει να επιστρέψει. Στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι αναστατωμένοι και περιμένουν. Ο Πέτρος, όμως, βρίσκεται εκεί για να μαζέψει τα πράγματά του: μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ. Και όταν τη συναντά, της ανακοινώνει ότι κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία. Ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στη ζωή του.

Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion. Η ιδέα του να είναι μασκέ, δεν αρέσει σε όλους. Κάποιοι όμως ενθουσιάζονται. Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο. Βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει. Η Φιλαρέτη μαθαίνει τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία για τη Στέλλα Χρονά. Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο για να αποσύρει τη μήνυση, εκείνη συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα. Το βράδυ, στο reunion, ο Πέτρος πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 93 (Πέμπτη 06/04): Ο Βίκος και ο Παράσχος καταστρώνουν ένα σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής. Ο Θέμης συναντά τη Φιλαρέτη και της αποκαλύπτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της.

Το reunion της τάξης του Πέτρου καταλήγει με όλη την παρέα να έχει μεθύσει. Πού θα περάσει το βράδυ του ο Πέτρος; Η Ελισάβετ, βλέποντας ότι ο Πέτρος δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι, θορυβείται. Το πρωί τον καλεί στο τηλέφωνο και ακούει μία γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής…