Μαύρο Ρόδο: Κατέρρευσε η Ευτυχία και το διαδίκτυο υποκλίθηκε στην Ελένη Καρακάση

Μαύρο Ρόδο

Μια συγκλονιστική στιγμή για την ηθοποιό στο φινάλε της σειράς "Μαύρο Ρόδο".

Την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της κλήθηκε να διαχειριστεί, στο τελευταίο επεισόδιο για το «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA, η Ευτυχία το βράδυ της Πέμπτης. Η ηρωίδα που «ντύνεται» με μεράκι η Ελένη Καρακάση κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου της γιου, ο οποίος και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, σε μια από τις δυνατές σκηνές του μεγαλύτερης διάρκειας τελευταίου επεισοδίου του σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού, η Ευτυχία ακολούθησε τον νεκρό της γιο στην τελευταία του κατοικία. «Γεράσιμε! Που τον πάνε; Που; Θέλω να πάω μαζί του! Δεν θέλει να πάω μαζί του; Δεν μπορώ» παραδέχθηκε με αναφιλητά στην Γιάννα και την ηγουμένη Φιλαρέτη που την κρατούσαν από δίπλα.

«Όχι, μαμά, δεν γίνεται να πάμε και εμείς μέσα! Δεν μπορούμε, έχει πάει ο μπαμπάς για να τον ετοιμάσουν. Δεν μπορούμε να πάμε» αποκρίθηκε, δακρυσμένη, η Γιάννα με την Ευτυχία να επιμένει πως «όχι, εγώ θα τον στολίσω στο νεκροκρέβατο. Δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο του! Δεν μπορώ να τον αφήσω σε ξένα χέρια».

Στην πορεία η μια κραυγή διαδέχονταν την άλλη με την ηρωίδα της σειράς να μην μπορεί με τίποτα να συνειδητοποιήσει αυτή την τραγική εξέλιξη. «Ονειρευόμουν να τον ντύσω με τα γαμπριάτικα. Να τον καμαρώσω γαμπρό και τώρα μου τον παίρνουνε, στο χώμα θέλουν να τον βάλουνε. Μαζί του βάλτε με, μαζί του. Μαζί του, να μην τον αφήσω μόνο του».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύσσωμο το Twitter και οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς «Μαύρο Ρόδο» προχώρησαν δικαίως σε αναρτήσεις – ύμνους για το εξαίσιο ταλέντο της Ελένης Καρακάση…