Μαύρο Ρόδο: Η μεγάλη επανασύνδεση Κατερίνας Διδασκάλου και Λεωνίδα Κακούρη

Λεωνίδας Κακούρης

Η κοινή σκηνή των δύο ηθοποιών.

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστούν ξανά μαζί στην πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30 στο MEGA. Mε αυτήν την αφορμή μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» σε ζωντανή σύνδεση με το πλατό των γυρισμάτων.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί «υποδέχτηκαν» την Ελένη Μενεγάκη στα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου» και μίλησαν με χαρά και ανυπομονησία για την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του MEGA. «Η σειρά ξεκινάει μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι, με την ηγουμένη να δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, συμπληρώνοντας ότι στο πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουμε και πολλούς ήρωες που ζουν έξω από το μοναστήρι.

Ο Λεωνίδας Κακούρης εξήγησε περαιτέρω: «Το «Μαύρο Ρόδο» μας συστήνει σιγά σιγά τους ήρωές του. Κάνει ένα πέρασμα από όλους».  Μας προετοίμασε επίσης για πολλά ερωτήματα που θα βάλει το σενάριο στην αρχή και υποσχέθηκε ότι στην πορεία των επεισοδίων θα μαθαίνουμε και τις απαντήσεις.

Σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Είναι μια φιλόλογος που οδηγήθηκε στη μοναχική ζωή. Θα τα μάθουμε όλα με flashback. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οδηγήθηκε στο μοναστήρι». «Παρότι εγώ κάνω έναν πολύ διαφορετικό ρόλο και ο Λεωνίδας κάνει έναν σκληρό άνθρωπο με πολλή δύναμη, μου έκανε εντύπωση πώς έχει κατορθώσει να πλάσει έναν τελείως διαφορετικό τύπο».

Καθισμένη πλάι στον Λεωνίδα Κακούρη φορώντας το ράσο του ρόλου της, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που ύστερα από τρία χρόνια δουλειάς μαζί του, μπορώ να πω ότι νιώθω φίλη με τον Λεωνίδα. Είναι μεγάλη υπόθεση. Η δουλειά μας είναι σκληρή, έχει πολλά από κάτω και είναι επίτευγμα να μπορείς να το πεις αυτό», ενώ ο συμπρωταγωνιστής της ανταπέδωσε τα καλά λόγια.