Μαύρο νυφικό: Έρχεται μετά τον Σασμό στον Alpha

Alpha

To "Μαύρο νυφικό" είναι το νέο δυνατό χαρτί του Alpha!

Μετά τον Σασμό ποιος; Ο Alpha φαίνεται πως βρήκε την απάντηση και πλέον είναι έτοιμος για τη έα μεγάλη του παραγωγή, η οποία θα είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Ειρήνης Μαλάμου. Ο λόγος για το «Μαύρο νυφικό» που αναμένεται να αποτελέσει και το δυνατό χαρτί του σταθμού της Κάντζας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ανεξάρτητα από το εάν θα συνεχιστεί ή όχι το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ «Σασμός» για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Alpha πήρε την απόφαση να επενδύσει εκ νέου στη μυθοπλασία και δη με μια ιστορία εποχής που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, το βιβλίο της Ειρήνης Μαλάμου αναμένεται να γυριστεί σε νησί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Η ιστορία εκτυλίσσεται παράλληλα σε δύο διαφορετικούς χρόνους και εκτείνεται σε έναν αιώνα, ξεδιπλώνοντας παλιές και καινούριες ανθρώπινες ιστορίες.

Το φθινόπωρο του 1949 η Αγγελική εγκαταλείπει το νησί της χωρίς ν’ αφήσει ίχνη και αλλάζει τη ρότα της ζωής της για πάντα. Πολλά χρόνια αργότερα, αφήνει στη συνονόµατη εγγονή της έναν φάκελο µε τρία κλειδιά κι ένα γράµµα: «Εκτός από το σπίτι στο νησί, σου κληροδότησα κάτι ακόµη, που θα το ανακαλύψεις όταν κοιτάξεις µε τα µάτια της ψυχής σου. Τα κλειδιά ξεκλειδώνουν το δικό µου παρελθόν και το δικό σου µέλλον. Πήγαινε στο νησί. Εκεί θα βρεις τις απαντήσεις» τονίζεται, μεταξύ άλλων, σε αυτό το γράμμα.

Το ταξίδι της εγγονής στο νησί θα µετουσιωθεί σε ταξίδι αποκάλυψης. Εκείνο το καλοκαίρι θα ανακαλύψει το απόκρυφο παρελθόν της γιαγιάς, θα µάθει ποια ήταν η αινιγµατική γυναίκα που άφησε στον τόπο ανεξίτηλο το σηµάδι της. Ταυτόχρονα θα εµβαθύνει στον εαυτό της και θα χαράξει τον δικό της δρόµο, αναζητώντας τον αληθινό έρωτα, τον µοναδικό, που στο πέρασµα των αιώνων παραµένει αναλλοίωτος.

Έτσι, το «Μαύρο Νυφικό» έρχεται με προσδοκίες στο πρόγραμμα του Alpha από τη νέα σεζόν.