Μαρία Καβογιάννη: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός»

Μαρία Καβογιάννη

"Δεν ξέρω και γω πως παρασύρθηκα" ομολογεί η Μαρία Καβογιάννη.

Την Μαρία Καβογιάννη συνάντησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμα-δες» με αφορμή τη συμμετοχή στις φετινές σειράς «Maestro» και «Μια νύχτα του Αυγούστου». Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ενασχόληση με την εκπαίδευση αλλά και την απρόσμενη είσοδο της υποκριτικής στη ζωή της.

Ειδικότερα, η Μαρία Καβογιάννη σημείωσε χαρακτηστικά πως «τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν ξέρω και γω πως παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα».

«Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια».

«Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ότι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσει» συμπλήρωσε η Μαρία Καβογιάννη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.