Μαρία Καλλιμάνη: «Γι’ αυτό είπα ναι στις Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες

Η ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη μιλάει για τους λόγους που την έκαναν να πει το ναι στις Άγριες Μέλισσες.

Η Μαρία Καλλιμάνη εισβάλλει φέτος στις Άγριες Μέλισσες και υποδύεται την Αιμιλία Λειβαδά, την αδελφή της Ζωής Μεγαρίτη. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής”, όπου απάντησε για τους λόγους που την έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση για να συμμετάσχει στη σειρά.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε ναι στις Άγριες Μέλισσες;

Είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά. Παίζουν εξαιρετικοί συνάδελφοι, είναι πολύ ωραία δουλειά που κάνει ο Λευτέρης Χαρίτος, όπως και των σεναριογράφων, που έχουν κάνει πολύ μεγάλη μελέτη, καθώς η σειρά μάς μεταφέρει φέτος στα χρόνια της δικτατορίας κι έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα μιλήσουν και θα αναπαραστήσουν τα γεγονότα εκείνων των χρόνων. Όλοι αυτοί οι λόγοι συνετέλεσαν στο να δεχτώ με πολλή χαρά.

Η Αιμιλία Λειβαδά, που υποδύεστε, θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στο Διαφάνι;

Έτσι φαίνεται! Η καινούργια δασκάλα του χωριού είναι μια γυναίκα αυστηρή, πουριτανή, συντηρητικών απόψεων και πολλές φορές αυτό γίνεται αφορμή για συγκρούσεις και μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όπου ζει με την οικογένεια της αδελφής της, αλλά και με τους ανθρώπους του χωριού.

Τα παιδιά στο σχολείο θα τη συμπαθήσουν;

Στην αρχή θα είναι δύσκολες οι σχέσεις, καταρχήν γιατί είχαν έναν υπέροχο δάσκαλο, τον Λάμπρο, και φυσικά αυτό το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.