Μάνος Ιωάννου: Ο ζεν πρεμιέρ του Mega που θα γνωρίσουμε στους “Βασιλιάδες”

Διαβάστε: Ένα πλουσιόπαιδο με ευαισθησίες

Ο νεαρός ηθοποιός που έκανε το ντεμπούτο του στο έργο “Φούστα Μπλούζα” και αυτό το καλοκαίrι βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση “Συμπέθεροι από τα Tίρανα” αναμένεται να αναστατώσει το κοινό μέσα από το ρόλο του πλούσιου και ευαίσθητου “Σταύρου” που θα ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη.

 
Τι λέει όμως ο Μάνος Ιωάννου στο TLIFE για την υποκριτική, τον έρωτα και τα επόμενα σχέδιά του;

Πες μας λίγα λόγια για τη συμμετοχή σου στη νέα σειρά του Mega “Βασιλιάδες”; Ποιο ρόλο υποδύεσαι; Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα;
 
Έχουμε κάνει πάνω από δυο μήνες γυρίσματα ήδη. Στο σήριαλ υπάρχουν τέσσερεις νεανικοί αντρικοί μόνιμοι ρόλοι. Κάνω έναν απ' τους τέσσερεις. Ένα πλουσιόπαιδο αλλά καθόλου κακομαθημένο. Ο Σταύρος (έτσι είναι το όνομα του ρόλου που παίζω) είναι ένα παιδί με πολύ φιλότιμο και ευαισθησίες. Ερωτεύεται με ειλικρίνεια και σταθερότητα.
 
Πώς βλέπεις τα πράγματα στην τηλεόραση τη σεζόν που έρχεται;
 
Το θέμα δεν είναι η σεζόν τηλεοπτικά. Το θέμα είναι η σεζόν πολιτικά και οικονομικά. Η φάση αστάθειας στην οποία έχουμε μπει εδώ και δυο χρόνια δημιουργεί μια έντονη ανασφάλεια σε όλους τους τομείς και συνεπώς και στη δουλειά μας.
 
Τι άλλες συνεργασίες έχεις κάνει μέχρι στιγμής στο χώρο της υποκριτικής και ποια είναι αυτή που έχεις ευχαριστηθεί πιο πολύ;
 
Είμαι πολύ καινούργιος αλλά είχα την τύχη να βγω στη δουλειά αμέσως μετά τη σχολή σε μια παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Στο έργο “Φούστα Μπλούζα”. Μετά δούλεψα με τον μεγάλο δάσκαλο Κώστα Τσιάνο στο θεσσαλικό θέατρο και μετά πάλι με Παπαθανασίου Ρέππα πέρσι στο Θέατρο Λαμπέτη στους “Συμπέθερους απ τα Τίρανα” και τη σεζόν που έρχεται θα είμαι και πάλι στους “Συμπέθερους” που μετακομίζουν στο θέατρο Κιβωτός. Μέσα από αυτές τις λίγες αλλά πολύ καλές συνεργασίες είχα την τύχη να δουλέψω και να μαθητεύσω δίπλα σε ηθοποιούς όπως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Τζόυς Ευείδη, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Βίκη Σταυροπούλου. Συνεργασίες που τις θεωρώ μια δεύτερη και καλύτερη σχολή υποκριτικής.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε στην Νατάσσα Στρόβιλα στο TLIFE