Μάγισσα: Καθήλωσε το αιματοβαμμένο φινάλε της σειράς – Το αινιγματικό τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο

Μάγισσα

Γερακάρηδες και Λασκαραίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους σπέρνοντας τον θάνατο στη Μάνη.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς-εποχής Η Μάγισσα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (15/4). Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 έριξε φινάλε σε ένα αιματοβαμμένο και χωρίς happy end σκηνικό, αφού Γερακάρηδες και Λασκαραίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους σπέρνοντας τον θάνατο στη Μάνη.

Η Θεοφανώ δεν δέχθηκε να πάρει το γιατρικό που θα την έκανε καλά και θυσιάστηκε προκειμένου να σώσει το παιδί της από τη μανία των Γερακάρηδων. Μπορεί η ίδια να πάλεψε σκληρά και να κατάφερε να εξοντώσει την αδίστακτη Κυπριανή, δεν μπόρεσε όμως να επιβιώσει.

Σπαρακτικό ήταν το αντίο που της επιφύλασσαν ο Αντρέι και ο Μάρκος, οι δύο άντρες που έχασαν για πάντα τη γυναίκα που αγάπησαν. Αυτή η οδυνηρή απώλεια έφερε κοντά τους δυο άνδρες, που μετά το μάθημα που τους έδωσε η ζωή, πήραν την απόφαση να αφήσουν στην άκρη τη μεταξύ τους κόντρα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αγάπη απέναντι στο παιδί της Θεοφανώς…

Η Μάγισσα έριξε αυλαία με το πνεύμα της Θεοφανώς να κοιτάζει χαμογελαστή τον γιο της στην πλατεία του χωριού, ενώ αμέσως μετά τους τίτλους τέλους προβλήθηκε ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων που προϊδεάζει το κοινό για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.