«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του STAR!

Η νέα κωμική σειρά του STAR θα κάνει αγαπημένους ηθοποιούς να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη...

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;» Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο;

«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς, που θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star!

Το σενάριο υπογράφει η Άννα Χατζησοφιά, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της τελευταίας 20ετίας. (Οι Μεν και οι Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χαράς, σε συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα).

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Καίτη Κωνσταντίνου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Άρης Σερβετάλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άννα Μονογιού, Μένια Μαθιουδάκη, Γιάννης Πάτσης, Βασίλης Ντάρμας, Μαρίλια Χαριδήμου, Μιχάλης Μουστάκας.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η έμπειρη Φωτεινή Κοτρώτση, τη Διεύθυνση Φωτογραφίας ο βραβευμένος Τάκης Μπαρδάκος. Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο (από το Mega Κύπρου). Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο.

Εκτέλεση παραγωγής: Koumides Productions