Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Έχει γενέθλια και πέφτει σε κατάθλιψη

Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Μαίρη Μαίρη Μαίρη, απόψε στις 22.40 στο MEGA.

Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες εξακολουθούν να μας διασκεδάζουν με την απρόβλεπτη καθημερινότητά τους! Απόψε, Παρασκευή 21 Απριλίου στις 22:40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες ξεκαρδιστικές ιστορίες.

Μία απεγνωσμένη υπάλληλος που προσπαθεί να καλοπιάσει τον διευθυντή της για να της δώσει αύξηση. Ένας πιτσιρίκος που αναρωτιέται πώς γεννιούνται τα παιδιά. Ένας σύζυγος με υψηλή χοληστερίνη και καμία διάθεση να κάνει κάτι για να τη μειώσει. Αυτά και πολλά ακόμη θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Μαίρη Μαίρη Μαίρη, Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, Επεισόδιο 33:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): έχει γενέθλια και πέφτει σε κατάθλιψη. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και δεν χαίρεται με το γεγονός ότι είναι μόνη και χωρίς παιδί.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): δεν ξέρει πώς να χειριστεί τις απορίες του γιού της σχετικά με το πώς γεννιούνται τα παιδιά, γιατί τον μπερδεύουν και οι γιαγιάδες του. Άλλα του λέει η Ζορζέτα και άλλα η Βάσω.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι καλεσμένη σε μία βάφτιση στην οποία σκοπεύει να πάει με τον Κώστα. Την ίδια όμως ημέρα, η πεθερά της είναι καλεσμένη σε έναν αρραβώνα, όπου σκοπεύει να πάει με τον γιο της. Ποια από τις δυο θα προτιμήσει ο Κώστας; Θα συνοδεύσει τη μητέρα του, ή τη γυναίκα του;