Μάγισσα: Το σοκαριστικό φινάλε της πρεμιέρας που συντάραξε τους τηλεθεατές!

Μάγισσα

Μάγισσα - Ένας αποκεφαλισμός συγκλόνισε τους πάντες.

Με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο σφραγίστηκε το φινάλε του πρώτου επεισοδίου για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα. Η ταραχή προκαλείται όταν χάνεται ο βρέφος από την οικογένεια των Λασκαραίων και συγκεκριμένα το παιδί του Μάρκου Λάσκαρη και της Μεταξίας Λάσκαρη. Όλοι ψάχνουν σοκαρισμένοι για να βρούνε το χαμένο βρέφος, αλλά τα πάντα μοιάζουν μάταια.

Η ένταση ανεβαίνει και οι Λασκαραίοι ψάχνουν τις ευθύνες παντού και σε όσους έπρεπε να προσέχουν το βρέφος. Η λέξη προδοσία πλανάται στον πύργο όταν ένα αντικείμενο του μωρού βρίσκεται στα πράγματα ενός από τους υπηρέτες. Η οργή ξεχειλίζει και τότε ακολουθεί η συνταρακτική σκηνή όπου ο Μιχαήλ Λάσκαρης παίρνει την απόφαση και τον αποκεφαλίζει με τη χατζάρα του. Οι υπόλοιποι κοιτούν αποτροπιασμένοι το θέαμα με το κεφάλι να βρίσκεται στο έδαφος.

Μάγισσα – Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους. Η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς. Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι. Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση των Λασκαραίων θα είναι πολύ σκληρή. Ο Αντρέι, για να γλυτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει στον Θράσο και στον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δυο πειρατές έχουν πάρει την απόφασή τους.

Μάγισσα – Μια βδομάδα μετά, ο πόλεμος ανάμεσα σε Λασκαραίους και Μπραϊτάνους φτάνει στο τέλος του και κάποιοι μετρούν τις πληγές τους. Ο Σπήλιος βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται και η σχέση του με τον Μιχαήλ κινδυνεύει με ρήξη. Τα πράγματα για τη Θεοφανώ παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή που δυσαρεστεί τη Μεταξία, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην ενοχή της. Ο Θράσος κι ο Μόφορης βρίσκονται στα ίχνη του Αντρέι, που η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο για τα οράματα Που βλέπει και του ζητά βοήθεια. Το παρελθόν της Θεοφανώς συνεχίζει να στοιχειώνει τη μοναχή Αγάθη. Με την προτροπή της Γερακίνας, ο Σπήλιος θα μπει σ’ επικίνδυνα μονοπάτια, για να εξυπηρετήσει ακόμα μια φορά το προσωπικό του συμφέρον. Η συνάντηση της Θεοφανώς με μια μυστηριώδη γυναίκα, μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους.