Μάγισσα: Το ερωτικό τρίγωνο και η αποκάλυψη από το παρελθόν που θα προκαλέσει ταραχές

Μάγισσα

Μάρκος και Αντρέι αντιμέτωποι για τα μάτια της Θεοφανώς.

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Μάγισσα, στον ΑΝΤ1.  Προσεχώς η προσωπική ζωή της Θεοφανώς θα πρωταγωνιστήσει και αυτό γιατί δύο άντρες διεκδικούν την αγάπη της.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTv και την Σοφία Τσίρκα, η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Αντρέι, που θα κλονίσει και τον ίδιο και θα γίνει η αφορμή για να έρθουν αρκετά κοντά και να μοιραστούν προσωπικά γεγονότα. Μάλιστα, η ίδια θα έχει ένα όραμα που αφορά του παρελθόν του και η συμπεριφορά του Αντρέι προς εκείνη ύστερα από αυτό θα αλλάξει, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Ο Μάρκος αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως οι δυο τους συναντιούνται όλο και συχνότερα και θυμώνει. Ο νεαρός Λάσκαρης ζηλεύει τη σχέση που αναπτύσσει η Θεοφανώ με τον Ρώσο και η ζήλια του για τον Αντρέι θα τον οδηγήσει σε απρόσμενες αποφάσεις. Η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντί του θα αλλάξει, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στον Αντρέι, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται το ενδιαφέρον του Μάρκου για την Θεοφανώ. Κάπως έτσι η σχέση των δύο οδηγείται σε αδιέξοδο. Τις επόμενες ημέρες, όμως το ένοχο μυστικό της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς θα γίνει γνωστ’ο σε όλο τον πύργο με τον πιο απρόσμενο τρόπο.