Μάγισσα: Αναστάτωσε τα social media η γυμνή σκηνή του Αναστάση Ροϊλού

Μάγισσα

Όταν ο Αντρέι έκανε μπάνιο στη Μάγισσα... "έριξε" το Twitter!

Για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Πέμπτης, η Μάγισσα ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σε αυτό το επεισόδιο μάλιστα, τέταρτο στη σειρά, μια σκηνή έμελλε να προκαλέσει ντελίριο στα social media και τους απανταχού φανατικούς τόσο αυτής της σειράς όσο και των παλαιότερων, «Άγριων Μελισσών».

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου, ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε ολόγυμνος σαν Αντρέι να απολαμβάνει λίγα λεπτά χαλάρωσης και ηρεμίας παίρνοντας το μπάνιο του. Τα καλλιτεχνικά πλάνα, ωστόσο, του γοητευτικού πρωταγωνιστή μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τους τηλεθεατές της σειράς οι οποίοι και «γκρέμισαν» τα social media.

Στη νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, «Μάγισσα», ο Αναστάσης Ροϊλός ερμηνεύει τον μυστηριώδη για την ώρα Αντρέι Σιντόροφ. Ο ήρωας αυτός είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό.

Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής. Μιλάει ελληνικά, ρώσικα, τούρκικα, αγγλικά και γαλλικά.

Τα έντονα φιλελληνικά του αισθήματα Αντρέι Σιντόροφ τον οδήγησαν στους κόλπους της Φιλικής Εταιρείας. Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1.