Maestro: Συγκλόνισε η Μαρία Καβογιάννη στην πιο βίαιη αρχή της

Maestro

Διθυραμβικά σχόλια για το Maestro στα social media...

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επανήλθε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη σειρά «Maestro» τη νύχτα της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς έλαβε χώρα και τα social media πήραν «φωτιά» για την ιστορία που ξεκίνησε να ξετυλίγεται στους δέκτες μας.

Μια από τις γλυκές ιδιαιτερότητες που φέρει η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro είναι πως κάθε ήρωας κρατά και το πραγματικό όνομα του ηθοποιού. Έτσι, η Μαρία Καβογιάννη υποδύεται την… Μαρία η οποία όμως ζει μια κρυφή σκληρή καθημερινότητα στο πλευρό του συζύγου της (που υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης).

Στην πρεμιέρα του νέου, εβδομαδιαίου σίριαλ του MEGA, μάλιστα, ενώ η παρουσία της αγαπημένης ηθοποιού έδινε μια πιο ανάλαφρη νότα στους διαλόγους με τον πρωταγωνιστή Ορέστη, ήρθε μια σκηνή ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγο της που έμελλε να καθηλώσει με την ένταση και τις ερμηνείες της. Σε αυτήν, ο γιος του ζευγαριού επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την Μαρία Καβογιάννη χτυπημένη στο πρόσωπο και επιτίθεται στον πατέρα του. Τότε η ηρωιδα προσπαθεί να τον συγκρατήσει με τους δυο άνδρες να πιάνονται στα χέρια.

Και το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μόλις ξεκίνησε το ταξίδι στο Μεγάλο Κανάλι…