Maestro: Αποθεώθηκε η Χαρούλα Αλεξίου στο φινάλε

Maestro

Η Χαρούλα Αλεξίου χάρισε μία από τις πιο μαγικές σκηνές στο Maestro.

Ο πρώτος κύκλος του Maestro ολοκληρώθηκε, αφήνοντας τους καλύτερους οιωνούς για μία ακόμα πιο δυνατή δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Οι πρωταγωνιστές πήραν αυτό που τους όρισε η μοίρα κι ο φόνος του Χαράλαμπου ανέτρεψε μια για πάντα τις ζωές όλων. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν μοναδικές κι οι σκηνές στο τελευταίο επεισόδιο ήταν μία και μία.

Αυτή που σίγουρα ξεχώρισε ήταν μία από τις τελευταίες σκηνές με την Χαρούλα Αλεξίου να τραγουδά στο φεστιβάλ των Παξών και τη φωνή της να αντηχεί και να σε κάνει μέτοχο μίας μυσταγωγίας. Η υπέροχη φωνή της ερμηνεύτριας, η οποία τραγούδησε την «Προσευχή», συγκίνησε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους χρήστες του διαδικτύου. Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε πρώτο trend στο Twitter και τα tweets ήταν διθυραμβικά τόσο για τη συμμετοχή της στο Maestro, όσο και για την αξεπέραστη φωνή της που γέμισε τις ψυχές όσων παρακολουθούσαν τη σειρά.

Η Χαρούλα Αλεξίου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν κι έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά για τη συνέχεια.