Λόγω Τιμής: Οι νέοι ήρωες της σειράς!

Λόγω Τιμής

Παλιοί και νέοι ήρωες μετά από 20 χρόνια...

Η παρέα από την Πάτρα επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων του «Λόγω Τιμής», που θα παρακολουθήσουμε τον Σεπτέμβριο συνεχίζονται πυρετωδώς υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λάμπη Ζαρουτιάδη.

 

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, θα δούμε πώς έχουν διαμορφωθεί οι ζωές των κεντρικών ηρώων, όπως της Ηρώς, του Μιχάλη, του Μάνου, του Βασίλη, της Μάνιας, της Αθηνάς και του Άρη, ενώ παράλληλα ο κεντρικός άξονας της σειράς παραμένει η φιλία.

Όπως είναι φυσικό, για την εξέλιξη της ιστορίας προστέθηκαν και νέα ονόματα στο καστ του «Λόγω Τιμής».  Σύμφωνα με το MYtv και Μάρα Σαρρή, η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη) είναι παντρεμένη με τον Θανάση (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος). Όσος αφορά τον Μιχάλη (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) ή αλλιώς «Τσίου», όπως τον φώναζαν χαϊδευτικά οι φίλοι του, έχει πλέον ένας λαμπρός δικηγόρος και είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα (Μαρία Ναυπλιώτου) και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο (Μιχάλης Πανάδης).

Από την άλλη, η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι παντρεμένη με τον Παύλο (Χριστόδουλος Στυλιανού). Η Μάνια, μάλιστα, από τον πρώτο της γάμο με τον Φώτη (Βαγγέλη Λιοδάκης) έχει αποκτήσει μία κόρη, την Άννα (Νίκη Βακάλη).

Η κοπέλα έχει δεσμό με τον Αντρέα (Μιχάλης Σαράντης), ενώ έχει και μία κολλητή φίλη, την Άσπα (Σίσσυ Τουμάση), με την οποία μοιράζεται όσα την απασχολούν. Από την άλλη, ο Άρης (Γιώργος Πυρπασοόπουλος) έχει δεσμό με μια κοπέλα (Λουκία Μιχαλοπούλου), ενώ ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου).

Τέλος, στη ζωή της Αθηνάς (Αγγελική Δημητρακοπούλου), εκτός από τον πατέρα της (Ντίνος Καρύδης), μπαίνει και ένας νέος άντρας (Γιώργος Χρυσοστόμου).

Πηγή: MYtv