Κρατάς μυστικό; Έρχεται περισσότερο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η διορία πλησιάζει στο τέλος της και η απόφαση φαίνεται πως έχει ήδη ληφθεί.

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη μυθοπλασία του Alpha το επόμενο διάστημα, αλλαγές τις οποίες θα δούμε στις αρχές της νέας χρονιάς. Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έρχεται και όπως όλα δείχνουν, το Κρατάς μυστικό φεύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο zappIT, τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα εντατικοποιούνται. Για πρώτη φορά, δύο τηλεοπτικά συνεργεία θα εργάζονται παράλληλα, ώστε να εξασφαλιστούν περισσότερα επεισόδια. Ο λόγος; Το σίριαλ από τον Ιανουάριο θα βγαίνει στον αέρα του Alpha τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Στην απόφαση αυτή φαίνεται πως καταλήγουν οι υπεύθυνοι του σταθμού, καθώς η σειρά Κρατάς μυστικό δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης και η διορία για ανάκαμψη που έχει δοθεί στους συντελεστές, πλησιάζει στο τέλος της. Έτσι, η Μουρμούρα αναμένεται να πάρει θέση και στην prime time της Παρασκευής.

Να σημειώσουμε ότι το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και το Έλα στη θέση μου είναι φέτος τα δύο σίριαλ του Alpha που μένουν όρθια παρά τις συνεχείς αναταράξεις…