Κόρη πασίγνωστου πολιτικού μπαίνει στο Σόι σου!

Το σόι σου

Θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά του Alpha...

Μπαίνει στο Σόι σου και θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Άλλωστε, όλα γίνονται… για μια Ελένη ή μήπως για μια… Ελενίτσα; Ουσιαστικά, όλα γίνονται για την Αμαλία Αρσένη, κόρη του Γεράσιμου Αρσένη, η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, εισβάλει στην δημοφιλή σειρά του Alpha και φέρνει τα πάνω κάτω.

Αμαλία Αρσένη

Ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός του σταθμού, θέλει το συγκεκριμένο επεισόδιο να προβάλλεται την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, με τίτλο «Για μιαν Ελενίτσα». Στον ρόλο της «Ελενίτσας» θα δούμε την Αμαλία Αρσένη.

Αμαλία Αρσένη

Περίληψη επεισοδίου

Κοιτάζει ο έρωτας διαφορά ηλικίας; Ο φτερωτός θεός χτυπά την Ελενίτσα, την βοηθό των Ζουζουνέλ στο φαρμακείο, και όλα δείχνουν πως ο ώριμος άντρας που της πήρε το μυαλό είναι… ο Μενέλαος! Η Λυδία και η Αντωνία αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση του απαγορευμένου έρωτα και όταν τα στοιχεία τις οδηγήσουν στον πεθερό τους, θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την Ελενίτσα να εξομολογηθεί τι νιώθει στον Μενέλαο. Πώς θα σταματήσουν την «βόμβα» όμως, όταν η Ελενίτσα έρχεται έτοιμη για όλα στο κυριακάτικο τραπέζι των Τριαντάφυλλων; Και κυρίως, πώς θα αντιδράσει η Αλεξάνδρα όταν βγει στο φως η αλήθεια για τις συχνές συναντήσεις του Μενέλαου με την μικρή υπαλληλίσκο; Το σίγουρο είναι ότι το σόι θα γίνει και πάλι άνω-κάτω. Αυτή τη φορά… για μιαν Ελενίτσα.