Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Επιστρέφει το Λόγω Τιμής;

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη;

Τελικά, τι θα γίνει με την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή της σειράς “Λόγω Τιμής”; Αυτό το ερώτημα είχε και η Ελένη Μενεγάκη και το έθεσε στον καλεσμένο της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

“Έχω επιβεβαιώσει ότι πράγματι μας έγινε η πρόταση αν επί της αρχής ενδιαφερόμαστε. Πράγματι όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές είχαμε πει ότι επί της αρχής ενδιαφερόμαστε. Πράγματι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έγραψε το πρώτο ή τα πρώτα επεισόδια. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω και νομίζω ότι εκεί έχει μείνει το θέμα”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

 

Τον περασμένο Μάιο η Μιρέλλα Παπαοικονόμου είχε ανεβάσει ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο της σειράς Λόγω τιμής, σύμφωνα με το οποίο θα μεταφερόμαστε στη ζωή των ηρώων 20 χρόνια μετά. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.

 

Στο δημοφιλές σίριαλ πρωταγωνιστούσαν οι: Άλκης Κούρκουλος, Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής, Άννα Δημητρακοπούλου…