Κόλαση η Εδέμ – Ο Ρούσσος επιβιώνει από το έμφραγμα, αλλά…

Διαβάστε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μπορεί να ξεκουράζονται λίγο αυτό τον καιρό αλλά σύντομα θα αρχίσουν και πάλι γυρίσματα, καθώς η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τον Δεκέμβρη, και μάλιστα τα καλύτερα τώρα αρχίζουν…

Στην τηλεταινία με την οποία έκλεισε η σειρά τη σεζόν, αφήσαμε τον Ρούσσο να κείτεται στο πάτωμα του γραφείου του, καθώς η συνάντηση που είχε ήταν μάλλον ένα δυσάρεστο σοκ για αυτόν.

Στα νέα επεισόδια που θα ακολουθήσουν, ο Ρούσσος θα ξεπεράσει το έμφραγμα και θα δείξει ένα πιο σκληρό πρόσωπο ιδιαίτερα απέναντι στον Λουκά τον οποίο δεν θα αφήσει να του τινάξει τη ζωή στον αέρα.

Τι θα κάνει; Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν» θα βάλει να απαγάγουν την κόρη του Λουκά και της Νόρας προκαλώντας την παρέα της Φεγγαρόπετρας. Το γεγονός ωθεί τον Λουκά στα άκρα, αφού δεν μπορεί να ανεχτεί να τίθεται σε κίνδυνο το μωρό του. Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί… Σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μυστικά από τη ζωή του Ρούσου που τον αφορούν. Κάτι συζητιέται ότι ο πατέρας του ζει!