«Κλινική Περίπτωση» : Τι θα δούμε στον νέο κύκλο…

Τελικα ο άνθρωπος είναι αναμφισβήτητα «Κλινική Περίπτωση»! Ο λόγος για τον αθεράπευτα ιδιότροπο Μάρκο Στάικο, ο οποίος σύντομα περνά και πάλι στην αντεπίθεση, αφού όπως αποδεικνύεται στα νέα επεισόδια, οι παραξενιές του, δεν έχουν τελειωμό!

Μπορεί λοιπόν ο πρώτος κύκλος επεισοδίων της σειράς να έκλεισε με… αγάπες και λουλούδια, ο δεύτερος, όμως, θα φέρει στους δέκτες μας έντονους καβγάδες και πολλά αγκάθια ανάμεσα στους δυο βασικούς ήρωες. Εκείνη, η Ανδριάννα, θα πληγωθεί πολύ κι εμείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να δούμε αν αυτό θα πλήξει τη σχέση τους ανεπανόρθωτα!

Η νέα σεζόν βρίσκει τον «Δρ Στάικο» να? θυμάται και πάλι τον παλιό, κακό εαυτό του. Από εκεί που είχε επιτέλους χαλαρώσει και φαινόταν πως ήταν αποφασισμένος να ζήσει αυτό τον έρωτα χωρίς κολλήματα και ιδιοτροπίες, αίφνης τον πιάνουν και πάλι τα νεύρα του και οι… ξινίλες του και ποιος είδε τον «Μάρκο» και δεν τον φοβήθηκε! Η… μετάλλαξη αυτή δεν απογοητεύει απλώς την Ανδριάννα, που έχει ιδρώσει για να τον κάνει άνθρωπο, αλλά την κάνει τόσο έξαλλη, που αποφασίζει να βάλει μια τελεία σε αυτή τη σχέση-βάσανο!

Η όμορφη επαρχιωτοπούλα πιστεύει πως πρέπει να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της, αν θέλει κάποια στιγμή να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να κάνει παιδιά. Βλέποντάς τον να γίνεται και πάλι αφόρητα ιδιότροπος και δύστροπος, αντιλαμβάνεται πως μαζί του χάνει πια τον χρόνο της. Γι’ αυτό ξεκινά να αναζητά την αγάπη και την τρυφερότητα σε άλλες αγκαλιές, γεγονός που κάνει έξαλλο τον «γιατρό», γιατί μπορεί εκείνος να την παιδεύει, όμως, εννοείται πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της. Ετσι, δεν θέλει όχι να βλέπει, αλλά ούτε καν να φαντάζεται πως κάποιος άλλος μπορεί να την αγκαλιάζει!

Βέβαια, ο κακός εαυτός του, εκτός του ότι πληγώνει την αγαπημένη του, απογοητεύει και όλους τους κατοίκους της «Λυδίας» που γρήγορα κι αυτοί διαπιστώνουν πως δεν γνωρίζουν τελικά καθόλου καλά τον «Δρ. Στάικο». Η πρώτη απ’όλες δε που θα βρεθεί στο… στόχαστρο του Μάρκου, είναι η Φλώρα, η οποία ως μία από τις κολλητές της Ανδριάννας, αρχίζει να… διαλαλεί παντού τα ερωτικά της, γεγονός που τον βγάζει έξω από τα ρούχα του και τον μεταμορφώνει σε… «ταύρο εν υαλοπωλείω»!

Κατά τα άλλα, η… αγία γυναικεία τριάδα Ανδριάννας, Φλώρας και Μίκας παραμένει ενωμένη επενδύοντας στη φιλία τους. Τη Φλώρα, μάλιστα, θα τη δούμε και αυτό τον χειμώνα να συνεχίζει ακάθεκτη τις προσπάθειές της για να κάνει ένα μωρό με τον Μάριο, παρά τη διάγνωση του Μάρκου πως είναι… αλλεργική στο σπέρμα του συζύγου της! Οσο για τη Μίκα, βρίσκει παρηγοριά και… ζεστασιά στην αγκαλιά του Ζαφείρη!

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φανατικοί τηλεθεατές τη σειράς, αφού ο δεύτερος κύκλος της «Κλινικής Περίπτωσης» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας από το Mega, από τον Γενάρη του 2013 και μετά.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Άφησαν χωρίς λεφτά ακόμα και συντελεστή σειράς που μπήκε στο νοσοκομείο!