Κλινική: Ο Αργύρης πηγαίνει στο νοσοκομείο με πονοκεφάλους

Κλινική

Κλινική, απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Κλινική, Τετάρτη 13 Ιουλίου – Επεισόδιο 3 – Ο Αργύρης (60) πηγαίνει στο νοσοκομείο με πονοκεφάλους. Ο γιατρός του ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μυϊκός ο πόνος και ο Αργύρης αποφασίζει να το αφήσει να περάσει μόνο του. Όταν θα επιστρέψει, η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή, έχει χάσει τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται επειγόντως.

Η κοπέλα του, η Ελευθερία (55), τον συνοδεύει. Στο νοσοκομείο φτάνει και ο γιος του, Μάρκος, που είχε να μιλήσει στον πατέρα του εδώ και δύο χρόνια γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της μάνας του.

Ο Στέφανος (20) λιποθυμά τη στιγμή που τον κυνηγάει ο τραυματιοφορέας Λάμπρος Αρσένης σε έναν από τους διαδρόμους του νοσοκομείου… γυμνό. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο πατέρας του Στέφανου. Ο τραυματιοφορέας είναι σίγουρος πως ο Στέφανος έχει σχέση με τη μέλλουσα γυναίκα του ίδιου του πατέρα του και τον επιπλήττει γι’ αυτήν την ανώριμη συμπεριφορά.

Η Χρυσάνθη (40) έχει ταχυκαρδία, πόνο στο στήθος, ζαλάδα και εφίδρωση, αφότου αποχαιρέτησε τον γιο και τον άντρα της που φεύγουν και οι δυο τους ταξίδι. Οι εξετάσεις δεν θα δείξουν κάτι, παρόλο που η Χρυσάνθη συνεχίζει να έχει δυσκολία στην αναπνοή και αίσθημα πνιγμού. Τελικά όλο αυτό οφείλεται στις κρίσεις πανικού που απέκτησε από την στεναχώρια της για το παιδί της που έφυγε στο εξωτερικό.