Κλεμμένα Όνειρα: Tους… ξεπαστρεύουν όλους!

Αν και ήταν να ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν, εντούτοις οι υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης έδωσαν στη σειρά το «πράσινο» φως και για του χρόνου. Έτσι τα «Κλεμμένα όνειρα» θα συνεχίσουν για 4η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αλλά με αρκετές αλλαγές στο καστ των πρωταγωνιστών.

Κάποιοι από τους ηθοποιούς δήλωσαν ότι έχουν κουραστεί με το ρυθμό των καθημερινών γυρισμάτων, ενώ άλλοι θα πρωταγωνιστήσουν στην καινούργια σειρά, τη «Δικαίωση», που ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης για το κανάλι της Μεσογείων.

Αυτή την περίοδο μάλιστα ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος προσπαθεί με τους συνεργάτες του να αποφασίσει το πώς θα… ξεκαθαρίσει τις ιστορίες με τους ήρωες που πρέπει να αποχωρήσουν. Έτσι κάποιοι από αυτούς θα πεθάνουν, κάποιοι θα πάνε φυλακή και κάποιοι… ταξίδια αναψυχής.

Στον καινούργιο κύκλο της σειράς λοιπόν θα υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, νέοι ήρωες, που θα συνεχίσουν την ιστορία, καθώς οι περισσότεροι από τους υπάρχοντες θα… ξεπαστρευτούν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που συμβαίνει παγκοσμίως στις καθημερινές σειρές που με άλλους ξεκινούν και με άλλους καταλήγουν!

Έως τώρα μάλιστα αυτός που είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει είναι ο Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), ενώ ο Ορφέας Παπαδόπουλος (Άρης Μαλτέζος) θα… αραιώσει πολύ τις εμφανίσεις του, αφού πρέπει να απέχει από τα γυρίσματα λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Βέβαια στο κανάλι της Μεσογείων είναι σίγουροι ότι τα «Κλεμμένα όνειρα» θα συνεχίσουν να κερδίζουν υψηλές τηλεθεάσεις και παρά το ότι έχουν αποφασίσει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί την επόμενη σεζόν, τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο. Τα γυρίσματα πάντως θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο με σκοπό ο καινούργιος κύκλος της σειράς να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2015.

Γρηγόρης Μελάς