Κλεμμένα Όνειρα: Ταυτόχρονα τέλος πατέρα και γιου!

Συγκλονιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει ο 4ος κύκλος των «Κλεμμένων Ονείρων»...

Διάφορες εκδοχές έχουν διαρρεύσει για το φινάλε του Δημήτρη Μαλτέζου στη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη «Κλεμμένα Όνειρα». Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μάλιστα είχε σε πρόσφατες δηλώσεις του επισημάνει πως έχει γυρίσει τρεις διαφορετικές εκδοχές σχετικά με τη συνέχεια του πυροβολισμού που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε ώστε κανείς να μην γνωρίζει το τέλος.

Στη μία εξ’ αυτών σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Αλέξης Μίχας στο TVΖΑΠΠΙΝΓΚ τραυματίζεται θανάσιμα και ο Άρης μπροστά στα έντρομα μάτια όλων. Οι δύο τραυματίες Άρης και Δημήτρης Μαλτέζος μεταφέρονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή, όμως τελικά δεν τα καταφέρνουν και έτσι λίγη ώρα αργότερα πατέρας και γιος αφήνουν ο ένας δίπλα στον άλλον την τελευταία του πνοή, ενώ λίγο πριν ο Άρης έχει συγχωρήσει τον πατέρα του.

Ο Δημήτρης Μαλτέζος όμως φαίνεται πως έκρυβε πίσω του και άλλα μυστικά, όπως και η Έλεν. Έτσι στο νέο κύκλο της σειράς θα μας λυθούν πολλές απορίες για τα χρόνια που και οι δύο βρίσκονταν στην Αμερική, ενώ θα αποκαλυφθεί πως η περιουσία τους είναι τεράστια, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους νέους ήρωες να προσπαθήσουν να την οικειοποιηθούν με δόλιο τρόπο.