Κλεμμένα Όνειρα: Τα μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν

Τι περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού της ημέρας;

12:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69: Όταν η Ασί βλέπει τον Ντεμίρ και τη γιατρό Ιντζί πιασμένους χέρι-χέρι, νομίζει ότι ο Ντεμίρ την απατάει. Αλλά αυτή τη φορά δεν θέλει να θυσιάσει την αγάπη για χάρη μιας παρεξήγησης. Από την άλλη θέλει να μάθει εάν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Η Άσια λυπάται πολύ που έφυγε ο Ντεμίρ και τα βάζει με όλους. Η Ντεφνέ είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα του γάμου με τον Κερίμ, όμως εκείνος έχει εξαφανιστεί. Κανείς δεν γνωρίζει πως ο Ζαφέρ τον βασανίζει, για να τον κάνει να παραιτηθεί από τη Ντεφνέ. Ο Ντεμίρ ξεκινάει τη θεραπεία του, σε μια ανύποπτη όμως στιγμή συναντάει την Ασί και τότε εκείνη ζητάει να μάθει τους λόγους της ξαφνικής φυγής του από κοντά τους.

16:50 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 173: Η αυτοκαταστροφική τάση της Μελντά φτάνει στο αποκορύφωμα… Χάρη στον Χαρούν, μεταφέρεται στο νοσοκομείο πριν είναι πολύ αργά. Κι ενώ η Εντά επιτέλους σμίγει με τον αγαπημένο της, ο Μπατού βρίσκει πάλι τρόπο να ξεφύγει, χάρη στη βοήθεια του Μπουράκ κι ενός παραδόπιστου υπαλλήλου του Αράς.

18:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112: Η Σιλά γνωρίζει πλέον όλη την αλήθεια για τη μητέρα της. Ο Μποράν ενημερώνει τη Ζεϊνέπ για την επίσκεψη του Ομέρ… Η Σιλά, κλαίγοντας, εξομολογείται στη μητέρα της ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στην καρδιά του Μποράν… Ο Ντιλαβέρ βγαίνει με την Τζερέν, τη δικηγόρο της εταιρίας. Ο Μποράν σε μυστική συνάντηση μαζί του, του ζητά να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου. Η Ναρίν γνωρίζει μια νέα γυναίκα, τη Φεριντέ, η οποία ζητά τη βοήθειά της… 'Ενα νέο χτύπημα ταράζει τον Μποράν αλλά τελευταία στιγμή συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πραγματικός στόχος…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 134: Η Βίκυ αναλαμβάνει μία μεταφορά από την Αλεξάνδρα προς τον… Σταύρο. Ο 'Αρης βγαίνει εκτός εαυτού όταν καταλαβαίνει ότι η μητέρα του επέστρεψε το ρολόι του παππού του στο μεγαλύτερο εχθρό του. Της επιτίθεται με πολύ σκληρά λόγια. Στη φάρμα, η σχέση του Γιάννη με τη Μαντώ φαίνεται να έχει αναθερμανθεί. Η Βίκυ είναι εξουθενωμένη από τα τελευταία γεγονότα και ζητά από τον Δημήτρη να πάψουν να βλέπονται για ένα διάστημα. Αυτός το αρνείται και της αποσπά την ομολογία ότι κι αυτή αισθάνεται ερωτικά απέναντί του. Ο 'Αρης, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, πίνει στο μπαράκι, και η 'Αντα προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Η συζήτηση των δύο κολλητών καταλήγει στην πρόταση της 'Αντας να φύγουν από τα σπίτια τους και να συγκατοικήσουν, προκειμένου να καταφέρει ο 'Αρης να ξαναβρεί τον εαυτό του και την ηρεμία του. Ο Δημήτρης πιέζει την 'Αννα να του πει για ποιους λόγους έφυγε ο Μπίλλυ από το σπίτι. Θεωρεί ότι οι λόγοι αυτοί τον αφορούν και δε θα διστάσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να μάθει την αλήθεια και να κάνει ό,τι χρειαστεί για να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά του.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδια 51-52: Ο Σουλεϊμάν ρωτάει τον Ιμπραήμ Πασά για τον διάλογο που είχαν με την Χουρρέμ. Την ίδια στιγμή στο δάσος, εμφανίζονται οι ιππότες δολοφόνοι του Λάϊου. Ένας από αυτούς στοχεύει τον Σουλεϊμάν και τον πυροβολεί. Η Χατιτζέ μαθαίνει πως είναι έγκυος, αλλά επειδή φοβάται μη χάσει ξανά το παιδί της, δεν ενημερώνει τον Ιμπραήμ Πασά. Ενώ η Χατιτζέ προσεύχεται για να επιστρέψει ο Ιμπραήμ Πασά σώος, η Χουρρέμ επιθυμεί τον θάνατό του. Ο Γκιούλ Αγά έχει εγκατασταθεί στο χαρέμι και έχει ήδη αρχίσει να συγκρούεται με τον Σουμπούλ Αγά. Ο Γκιούλ Αγά «πολιορκεί» τη Νιγκιάρ Κάλφα, όμως εκείνη το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό της είναι να βρει έναν τρόπο για να την συγχωρέσει η Χουρρέμ. Η Χουρρέμ ζητά από τον Γκιούλ Αγά να της βρει μια καινούργια παλλακίδα. Στο στρατόπεδο κοντά στο Βελιγράδι, ενώνονται οι δυνάμεις του Σουλεϊμάν, του Ιμπραήμ Πασά και του Μαλκότσογλου Μπαλί Μπέη. Ο ιππότης που πήραν αιχμάλωτο, θα κριθεί στο στρατόπεδο και εκεί θα ομολογήσει πως ο Λάϊος είναι στην Τόλνα, που βρίσκεται κοντά στην πεδιάδα του Μόχατς. Η Χουρρέμ προτείνει στη Χατιτζέ να πάει σε μάντη, τότε ο Γκιούλ Αγά, τους αναφέρει τον Γιακούπ Εφέντη, τον παλιό μάντη με τις σκοτεινές δυνάμεις που έδιωξαν από το παλάτι. Η Χατιτζέ Σουλτάν του ζητά να της τον φέρει κρυφά στο παλάτι, όπως και γίνεται. Ο Γκιούλ Αγά φέρνει τον Γιακούπ Εφέντη. Εκείνος λέει στη Χατιτζέ Σουλτάν πως θα αποκτήσει ένα γιο. Έχει όμως νιώσει πως η Χουρρέμ έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα θα το ξεφορτωθεί μόνο με αίμα. Την ίδια στιγμή, οι στρατιές του Σουλτάνος Σουλεϊμάν και του Λάϊου παίρνουν θέση στην πεδιάδα του Μόχατς…

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Πακέτο: Αναζητά 18 χρόνια τη μητέρα της και την αδελφή της!