Θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες
Κι εκεί που μέλλον της καθημερινής σειράς του MEGA φαινόταν αβέβαιο, το δημοφιλές σίριαλ συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν με 110 νέα επεισόδια. Μάλιστα, η σειρά θα επιστρέψει πλήρως ανανεωμένη ως “Κλεμμένα Όνειρα – Η νέα γενιά”, αλλά η πρεμιέρα της δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Δεκέμβριο. Προσδοκώντας να στηρίξουν με δυνατό lead-in το κεντρικό δελτίο, αλλάζει και η ώρα προβολής και από τις 9 το βράδυ θα μετακομίσει στις 7 το απόγευμα.
Όπως γράφει η REAL, στο νέο κύκλο θα διατηρηθούν ένας άξονας αφήγησης και ελάχιστοι χαρακτήρες από τα “Κλεμμένα ‘Ονειρα” όπως τα γνωρίζουμε, ενώ το καστ θα ανανεωθεί σε ποσοστό 80%. Μετά το φετινό φινάλε, το οποίο γυρίστηκε πριν ληφθεί η απόφαση για συνέχιση της σειράς και θα προβληθεί στα τέλη Ιουνίου, η πλοκή θα “χτιστεί” σε νέα βάση και πιθανότατα με κάποιο χρονικό άλμα ως σεναριακό εύρημα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ανάμεσα στους ελάχιστους ηθοποιούς που θα μείνουν στο σίριαλ φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Λάγκος. Παράλληλα, στη “Δικαίωση”, τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης, θεωρείται βέβαιο ότι θα μεταπηδήσουν η Αθηνά Οικονομάκου και η Μυριέλλα Κουρεντή.
Διαβάστε ακόμα:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ