Κλεμμένα Όνειρα: Επιχείρηση για να παγιδεύσουν τον Μαλτέζο

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές.

12:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66: Η Ασί είναι σίγουρη πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντεμίρ. Εκείνος όμως αν και αισθάνεται το ίδιο, προσπαθεί να μείνει μακριά της, εξαιτίας της αρρώστιας του. Η Άσια περνάει όμορφες στιγμές με τον Ντεμίρ κι εκείνος αισθάνεται πολύ ευτυχισμένος. Ο Κερίμ απελπίζεται στη σκέψη πως θα χάσει και τον αγαπημένο του φίλο. Η διαμάχη του Κερίμ με τον Ζαφέρ στην κουζίνα, διασκεδάζει πολύ τη Ντεφνέ. Η Νεριμάν είναι με το μέρος του Ζαφέρ. Ο Ντεμίρ είναι αποφασισμένος να κρατήσει την αρρώστια του κρυφή από την Ασί, αλλά ο Ιχσάν μαθαίνει την αλήθεια από τη Σουχεϊλά.

18:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 167: Ο Χαρούν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει. Η Εντά στο μεταξύ, απαρηγόρητη και απελπισμένη με το χαμό του αγαπημένου της, αποπειράται να αυτοκτονήσει. Ο Αράς κάνει ό,τι μπορεί για να την προλάβει… Εντωμεταξύ, ο Μπατού, που γνωρίζει ότι ο Χαρούν είναι ζωντανός, ζητά τη βοήθεια του Μπουράκ για να τον εντοπίσει.

18:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 106: Ο Ομέρ, ο σύντροφος της Ζεϊνέπ, την κατηγορεί ότι περνάει περισσότερο χρόνο με τους ασθενείς της απ’ ό,τι μαζί του. Ο Μποράν ετοιμάζει μια έκπληξη στη Σιλά για τα γενέθλιά της. Η ίδια, αγνοώντας τις ενέργειες του Μποράν, επιβάλλει τους όρους της στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Μποράν πληροφορείται πως τώρα που ο Ζινάρ Αγάς δέχθηκε την οικογένειά του πίσω στη φυλή, όλοι αναρωτιούνται αν θα ξαναγίνει Αγάς. Την ίδια νύχτα, ενώ όλοι είναι συγκεντρωμένοι να γιορτάσουν τα γενέθλια της Σιλά, εκείνη ξαφνιάζεται όταν βλέπει ανάμεσα στους προσκεκλημένους τη Ζεϊνέπ…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 128: Ο Δημήτρης ανοίγει την καρδιά του στη Βίκυ. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους είναι πλέον εμφανής. Στο μεταξύ, ο Μανόλης ξανακυλά στο πάθος του τζόγου, όπου πλέον κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Η Σάνυ, η Φαίη και η Φρύνη προσπαθούν να παγιδέψουν αυτούς που χτύπησαν τον Σιμόν. Μαζί τους και ο οι φίλοι του Σταύρου από τη γειτονιά. Ο Στράτος αποφασίζει ότι η απουσία της ‘Ελσας του είναι δυσβάσταχτη και σκέφτεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και τις αδερφές του για να ακολουθήσει τον έρωτά του. Ο αστυνόμος Μακρής μαθαίνει τι συνέβη στον Μπούκουρα στη φυλακή. Τα περιθώρια για να στριμώξουν τον Μαλτέζο στενεύουν γι’ αυτό και η Τάνια στήνει μία επιχείρηση για να τον παγιδεύσει. Η Βίκυ δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί του Δημήτρη και αποφασίζει να μιλήσει στη Ζωή για τα συναισθήματα που την κυριεύουν και την τρομάζουν.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδια 45-46: H Γκουλσά στέκεται μπροστά στην κάμαρα της Χουρρέμ με ένα ματωμένο μαχαίρι στο χέρι της. Είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Η Έσμα μπαίνει στο δωμάτιο και βλέπει το νεκρό σώμα στο κρεβάτι της Χουρρέμ. Φωνάζει βοήθεια. Ο Σουμπούλ και οι υπόλοιποι υπηρέτες ξυπνάνε από τις φωνές και πάνε στο δωμάτιο της Χουρρέμ. Η Μαχιντεβράν κατηγορεί τη Γκουλσά για δολοφονία, ενώ εκείνη ισχυρίζεται πως είναι αθώα. Η Μαχιντεβράν επιτίθεται στη Γκουλσά και της φωνάζει πως τη βάζει σε κίνδυνο με το να παρακούει τις εντολές της. Η Γκουλσά τραυματίζεται και οδηγείται στο αναρρωτήριο. Ο Σουλεϊμάν μαθαίνει πως υπάρχει ένας δολοφόνος στο χαρέμι. Είναι πολύ εκνευρισμένος όταν ανακαλύπτει πως ο δολοφόνος κατάφερε να φτάσει μέχρι το δωμάτιο της Χουρρέμ. Επίσης, είναι εκνευρισμένος με τον Ιμπραήμ, που άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τον διατάζει να βρει τον δολοφόνο και να τον τιμωρήσει άμεσα. Ο Λέο είναι απασχολημένος ζωγραφίζοντας το πορτραίτο του Σουλεϊμάν, όταν μαθαίνει τα τελευταία γεγονότα και τότε ανησυχεί για την ασφάλεια της Χουρρέμ. Η Βασιλομήτωρ ρωτάει την Μαχιντεβράν αν έχει καμία ανάμειξη στην απόπειρα δολοφονίας της Χουρρέμ. Η Μαχιντεβράν βρίσκεται σε μπελάδες εξ’ αιτίας της Γκουλσά. Η Νιγκιάρ την επισκέπτεται στο αναρρωτήριο και την πιέζει να παραδεχθεί την πράξη της.

22:00 GREY’S ANATOMY – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: Take The Lead- Ο Διευθυντής παίρνει μια απόφαση που θα σοκάρει όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Η Έιπριλ πασχίζει να ανταπεξέλθει στον νέο της ρολό και από την άλλη, η Κριστίνα και ο Όουεν προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους…

Διαβάστε ακόμα:

Τα συγκλονιστικά λόγια μιας 12χρονης για την κερδοσκοπία και την οικονομική κρίση