«Κλείνει» απόψε ο 11ος κύκλος του NCIS

Νέα σειρά ξεκινάει την Τρίτη στο Star

Απόψε στις 21:10 θα ολοκληρωθεί ο 11ος κύκλος της αγαπημένης σειράς NCIS με ένα συγκινητικό επεισόδιο. Αντίθετα, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Star η νέα αστυνομική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «WAREHOUSE 13» (Τρίτη – Παρασκευή στις 21:10).

Στο τελευταίο επεισόδιο του 11ου κύκλου της σειράς NCIS, η ομάδα κυνηγά κάποιους δραπέτες από ένα σκάφος, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως περιορισμένο σημείο κράτησης για κατηγορούμενους τρομοκράτες. Ο Βανς ενημερώνει τον Γκιμπς για τον θάνατο του πατέρα του, Τζάκσον από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Γκιμπς επιστρέφει στη γενέτειρα του, στο σπίτι, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια…

Το επεισόδιο αποτελεί φόρο τιμής στον ηθοποιό Ραλφ Γουέιτ, που υποδύθηκε τον Τζάκσον Γκιμπς από την έκτη σεζόν της σειράς. Ο Γουέιτ πέθανε στις 13 Φεβρουαρίου του 2014.

Ο ηθοποιός γνώρισε την παγκόσμια αναγνώριση μέσα από το ρόλο του πατριάρχη Τζον Γουόλτον στη σειρά «The Waltons», μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, που διήρκησε σχεδόν 10 χρόνια (1972 – 1981). Για την ερμηνεία του στον ρόλο του ακούραστου αγρότη και πατέρα, ήταν υποψήφιος για ΕΜΜΥ στην κατηγορία «’Α Ανδρικός Ρόλος» το 1978. Εκτός από πρωταγωνιστής της σειράς, υπέγραψε και τη σκηνοθεσία σε αρκετά επεισόδια.

Ο ρόλος του «πατέρα» τον κυνήγησε τα επόμενα χρόνια στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές του εμφανίσεις. Ήταν ο πατέρας του Κέβιν Κόστνερ στην ταινία «Ο σωματοφύλακας» αλλά και ο «πατέρας Ματ» στη σαπουνόπερα «Μέρες της ζωής μας».

Το μεγάλο του πάθος ήταν η πολιτική. Το 1990 δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη του στον πολιτικό στίβο, διεκδικώντας μια θέση στο Κογκρέσο, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Οκτώ χρόνια αργότερα προσπάθησε ξανά ανεπιτυχώς όταν διεκδίκησε την έδρα του αποθανόντος Σόνι Μπόνο αλλά τελικά έχασε από τη χήρα του, Μαίρη.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ, Έμιλι Γουΐκερσαμ.