Κίνδυνος για τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες – Αποφασισμένες να της αρπάξουν το παιδί

Άγριες Μέλισσες

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Δύσκολες στιγμές θα περάσει η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει το παιδί της. Όπως, αποκαλύπτει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό “TV O’CLOCK”, η μικρή αδερφή Σταμίρη, που έχει απομονωθεί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, έρχεται αντιμέτωπη με φρικτούς πόνους και ο κίνδυνος για την υγεία της ίδιας, αλλά και του παιδιού είναι μεγάλος.

Ο Ιορδάνης ήταν η μοναδική ευκαιρία που θα είχε η Δρόσω για να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Όταν, όμως, ο νεαρός μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για εκείνη και τον Νικηφόρο, την εγκαταλείπει. Έτσι, η Δρόσω αναγκάζεται να δεχτεί το σχέδιο της Μυρσίνης και της αδελφής της και φεύγει από το σπίτι προκειμένου να απομονωθεί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον μέχρι να γεννήσει.

Η Δρόσω περνάει δύσκολες στιγμές. Ένα βράδυ κι ενώ είναι μόνη στην κρυψώνα της μπαίνει σε μια απρόσμενη περιπέτεια με την εγκυμοσύνη της. Αρχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις και να νιώθει φριχτούς πόνους. Φοβάται πολύ και για εκείνη, αλλά και για το μωρό, καθώς διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησής της. Οι ώρες περνούν και οι πόνοι γίνονται  δυσβάσταχτοι.

Η Δρόσω, μόνη, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια από το ζευγάρι των χωρικών που τη φροντίζει αλλά δεν αντέχει και καταρρέει. Ο κίνδυνος και για εκείνη και για το μωρό είναι μεγάλος, αλλά το ζευγάρι κάνει τα πάντα για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες και να τη συνεφέρει. Λίγη ώρα μετά, η κοπέλα συνέρχεται αλλά νιώθει πολύ μόνη και είναι ταραγμένη, καθώς δεν έχει κοντά της κανέναν δικό της άνθρωπο.

Η ώρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί της πλησιάζει και φοβάται μήπως κάτι δεν πάει καλά. Ωστόσο, η Μυρσίνη και η Ασημίνα είναι αποφασισμένες να μην αφήσουν τίποτα να καταστρέψει τα σχέδιά τους και ετοιμάζονται για την ημέρα της γέννας, προκειμένου η Ασημίνα να βρεθεί εκεί και να πάρει το μωρό της αδελφής της.