Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όσα θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα

Κι όμως κινείται

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ, Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 20:00 στην ΕΡΤ1.

Η νέα ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» έρχεται για να κατακτήσει τους τηλεθεατές. Η σειρά, που θα κατακτήσει τους τηλεθεατές με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη ματιά της, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ, Σάββατο 22 Ιανουαρίου, Επεισόδιο 1ο: Η υποχόνδρια Κατερίνα είναι σίγουρη πως θα πεθάνει σύντομα από το σύνδρομο Χέλγκα, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, μετά τη μαμά της και τη γιαγιά της.

Έτσι, πείθει τον γιατρό της, Αντώνη Σωτηρίου -ο οποίος δεν παίρνει σοβαρά τις ανησυχίες της- να της γράψει αξονική εγκεφάλου. Στο μεταξύ, η Κατερίνα βλέπει τον, εδώ κι εφτά χρόνια αγαπημένο της, Δημήτρη, αγκαλιά με άλλη γυναίκα, αλλά πάνω που είναι έτοιμη να τον ξεμπροστιάσει, ο Δημήτρης καλύπτει την απιστία του.

Ο γιος του Αντώνη, Αλέξανδρος, διακεκριμένος νευρολόγος κι αυτός, αναλαμβάνει τους ασθενείς του πατέρα του, ανάμεσά τους και την Αικατερίνη Χατζή και την Αιμιλία Χατζή. Στο ραντεβού του με την Κατερίνα κάνει τη διάγνωση. Η Κατερίνα μαθαίνει από τον Αλέξανδρο ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.